Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 舊物一入,行街誤撞,發現陳年不知火舞figure 抵價即入 =,="

其實同呢家比, 呢隻都唔失禮
可惜, KOF, 人氣已經大不如前
新一代可能聽都未聽過, 聽過都未玩過
想當年, ...
movie_arms 發表於 24-12-2010 06:44 AM
yes, I have full set HK KOF 98 normal +special ,
issue how many special , I bought how many ,
n go to north point to become a member "tim"

year 1996, I go to Japan , I bought KOF 94 game tape back to HK
but I havent SNK game machine @ this time .:DD:DD

I collect
Sega Saturn (SS) KOF 95, 96,97,98, 95-97 boxset
Play Station  (PS) KOF 95,96,97,98,99
NGCD                   KOF 95,96,97,98,99
Dreamcast    (DC) KOF 99,2000,2001,2002
Play Station2(PS2)KOF 2001,2002,94, 95-97,99-2001,98,3D KOF 1 n 2
KOF japan game books,japan comics, KOF small figure,KOF toys eggs n不知火舞big,small figure.......
also bought NG pocket colour to play KOF :DD:DD
ready paid a lot @ these time ....
these few years havent time go to game shop to play KOF la ,
only know have new KOF @ 2009-2010 :78:
:35:好正
yes, I have full set HK KOF 98 normal +special ,
issue how many special , I bought how many ,
n g ...
S20081997 發表於 24-12-2010 09:13 PM

師兄,好堅下wo = ="
見到都正~
this limited figure only 6xx @ first issue at kai wong only
no need 9xx
I also have one  ...
S20081997 發表於 24-12-2010 08:54 PM

3xx邊度 ? 6xx又邊度 =,="
真係架,隻pinky 藍色版, 我起雞旺地庫見9xx  ╯╭╮╰ "
即使是舊物, 這身體線條之美仍是不變的

話說兩年前廣州有機舖有齊所有拳皇機台(除了94)....
手榴蛋包飯 發表於 24-12-2010 11:30 AM

而家都有,我有客人在廣州問機鋪的說
回復 2# movie_arms
你講得一d都無錯,相當年kof熱潮我到現在都歷歷在目,不過現在已今非惜比了.
其實我想超像可動買拳王個版權出fgure...... :67:
入得好~~~!!! :71:
而家都有,我有客人在廣州問機鋪的說
reita 發表於 25-12-2010 01:23 AM

以前我常去的那間在天河城的呢~不過現在應該變成冒險樂園一樣了orz
其實我想超像可動買拳王個版權出fgure......
Daredaddy 發表於 27-12-2010 10:51 AM

不能同意更多~:)
但女性角色就交給figma吧XD
以前我常去的那間在天河城的呢~不過現在應該變成冒險樂園一樣了orz

不能同意更多~
但女性角色就交 ...
手榴蛋包飯 發表於 27-12-2010 02:24 PM

大大我個客就係天河呀,唔知係咪你講個間呢
大大我個客就係天河呀,唔知係咪你講個間呢
reita 發表於 27-12-2010 02:41 PM

但那間已經沒機台了吧....:67:
記得還有地方能打種死的, 但太久沒上去, 忘了位置...
但那間已經沒機台了吧....
記得還有地方能打種死的, 但太久沒上去, 忘了位置...
手榴蛋包飯 發表於 27-12-2010 02:45 PM

好似係天河成,我去過一次見佢,我都唔係好記得,佢講可以拎好多3國個d 卡俾我
好似係天河成,我去過一次見佢,我都唔係好記得,佢講可以拎好多3國個d 卡俾我
reita 發表於 27-12-2010 03:22 PM

頂樓那間嘛~現在應該撤走所有機台, 剩下夾公仔機和攤位遊戲等, 變成冒險樂園了...
之前印象中曾在5樓有一間, 但在頂樓那間出現前已經關掉了...
搵日去睇下lor 大大  你住個邊?
頂樓那間嘛~現在應該撤走所有機台, 剩下夾公仔機和攤位遊戲等, 變成冒險樂園了...
之前印象中曾在5樓有 ...
手榴蛋包飯 發表於 27-12-2010 04:23 PM

搵日去睇下lor 大大  你住個邊?