Toysdaily 玩具日報

查看: 6680|回復: 13

[新品消息] MG幪面超人Skull

超型=-=
呢個有D心動
外形好過 SHF 多多聲~
連埋個係 TV 第一集開頭出現, 裝住二重驅動器同埋六枝地球記憶體嘅手提箱, 仲可以打開, 有空間收納 CJ HT 同 LT 嘅 Double Driver 同所有手指添

想問一下佢個頭的閃電是什麼來歷?因為好像有個無閃電頭。
想問一下佢個頭的閃電是什麼來歷?因為好像有個無閃電頭。
simpsons 發表於 21/12/2010 22:56

頭上冇閃電係佢嘅初期型, 應該係 Beginning Night 電影中出現
http://en.wikipedia.org/wiki/Kamen_Rider_Skull#Skull_Crystal
加多幅手提箱圖: :64:
(係笨呆係十二月電影發佈宣傳用嘅海報, 其中紅色字係話描述有錯)

我是注定敗在這系列手上~~~~
頭上冇閃電係佢嘅初期型, 應該係 Beginning Night 電影中出現
garykctse 發表於 21-12-2010 11:16 PM

IC~~THANKS~
我是注定敗在這系列手上~~~~
lok12049 發表於 23/12/2010 00:22

X 2
之前隻W就覺得個頭好怪(圓得滯)冇買到, 而家隻SKULL都OK
但見到對手, 真係唔知佢想點...不如BANDAI另外雕過d 靚的fix pose手仲好啦~
之前隻W就覺得個頭好怪(圓得滯)冇買到, 而家隻SKULL都OK
但見到對手, 真係唔知佢想點...不如BANDAI另外雕過 ...
廿一月 發表於 23/12/2010 10:19

(謎之聲: ) 你慌死笨大 / B-Club 唔會出 Kamen Rider 首辦手掌 part 呀嗱? :he: