Toysdaily 玩具日報

[其他] Hot Toys 2010 X'mas Gift

頭像被屏蔽
:35:also got the call
係喎~~ Toyko Event @_@
lokia 發表於 16-12-2010 11:32 AM

可能將"Tokyo Event "改印成"X'MAS GIFT"...然後送比VIP....:66:
駛乜改印?你冇去東京都可以有會場贈品,記住!係日版來的!VIP著數晒la
可能將"Tokyo Event "改印成"X'MAS GIFT"...然後送比VIP....
MAX 發表於 16-12-2010 06:31 PM

當然HT絕對有權咁做,但就無左"X'MAS GIFT"...嘅意義:38:
不竟"禮物"跟"贈品"是兩件事來的.
還有,做生意嘅都奉行"羊毛出在羊身上"法則.
禮物亦應返影出VIP對HT的回報有多少.佢地有晒Data好易計數:57:
Gretzky99 發表於 16-12-2010 01:48 AM

坦白講, 呢d 野一d 用都冇.
好似上年既聖誕卡, 如果唔係特別for 咩gift , 就咁派都okay,
如果真係vip gift, 我都唔知點算好:55:
我都收到電話.....

港人典型心態: 一定要有著數!!!

VIP 必須要有"貴賓" 享受

VIP 有9折   
唔夠!! 最好送比我!!!

VIP 有贈品  
唔夠!! 我要有特製禮物

花那麼多錢做 VIP, HT 你一世欠我!!!!

送禮物比客還要比客鬧

中國 = 正常

外國 = 奇觀

:80: :70: :59:

難怪港人新一代如此喜歡 NBA 球員

物以類聚....

在他們的眼中, 只有 "我, 我, 我, 我"

全世界欠他們....

更絕的是

這一邊鬧 VIP Gift Cheap o野!!!

那一邊高價放售......:74:
回復 42# Gretzky99

請教大大,NBA象徵甚?,在下很有興趣了解一下,謝謝!
Gretzky99兄, 請查一查VIP 是什麼的縮寫
Gretzky99兄, 請查一查VIP 是什麼的縮寫
558558 發表於 17-12-2010 09:20 AM

http://zh.wikipedia.org/zh/%E9%87%8D%E8%A6%81%E4%BA%BA%E7%89%A9
花 HK $10,000 買玩具做 VIP

即刻成為重要人物, 達官貴人??!!!

MY GOD!!!! 這是什麼世界??!!!
頭像被屏蔽