Toysdaily 玩具日報

[詢問] 邊到有得買魂shop d玩具啊?

唔知去邊到買@@
heat果D就好多地方都有得賣現貨如信鵝裡的精Xor孤主等...
至於較冷門的就要訂定先,較大型的有超人及壞孩子....
仲有要接受超過十二算嘅心理準備!:!
仲有要接受超過十二算嘅心理準備!
hitsu 發表於 15-12-2010 12:19 PM

果d位都唔係以幾算幾算黎計
係開天殺價, 睇住個巿黎食~ haha~
仲有要接受超過十二算嘅心理準備!
hitsu 發表於 15-12-2010 12:19 PM

12算差唔多啦,依家日元匯率咁高,今日都9,3啦,你唔係要人9.4俾你掛,運費都蝕埋啦
魂shop 囉..........................閃:43:
12算已經OK,好多都13-15算
起碼要計埋當地運費、銀行手續費、寄香港費用
"邊到有得買魂shop d玩具啊?"
可否搞下爛 Gag 答: 魂 Shop 咪有得賣?
條問題感覺就好似邊度有得買 m 記薯條........
唔係玩開玩具以為 "邊到有得買魂shop d玩具啊?" 係 IQ 題..........
魂shop 囉..........................閃
老文 發表於 15-12-2010 02:22 PM

Good:71:
12算差唔多啦,依家日元匯率咁高,今日都9,3啦,你唔係要人9.4俾你掛,運費都蝕埋啦
超級玩具迷 發表於 15-12-2010 12:44 PM

睇下貨量, 貨量多又少人買的話, 平過匯率並不出奇