Toysdaily 玩具日報

查看: 8524|回復: 22

[玩具攝影] Tron 3.75" figure, 1/50 diecast 戰車 and ligth cycle 戰車

Tron 3.75" figure -- 比我想像好好多:34: :34:

packing

開個big boss - CLU 來玩玩先.....big boss? :62:同老豆一樣樣嗰個呀!:58: 武器:鐡餅,劍

身會有燈,勁形!!

活動能力吳是太高,無腰關節

其實無燈的黃邊都好正

跟着就是主角......好似死人一樣,無血色:69:

白燈勁光

鐡餅到底是什麼來呢?好似吾是普通武器,他都有一把劍把手,但是咪劍就吾知lo

兩雄相與當然要過兩蕉啦!

另一個應該都是超好打的..........點解?雙鐡餅:69:

重有雙節棍

重有一個未買, I would buy the last one if the movie is good....:51:

1/50 diecast 戰車 只買咗跑車,但quality勁好

Tron Deluxe light cycle:

packing 超大,但車仔只有7寸長,即上半透明部份,下半部為3D眼鏡,可以不理

同000電單車比

車輪紋理detail

有光校及聲校,重可轉動態感應

光校,如果好似我一樣無錢買hottoys的朋友,可以考虚下

減速器

車付的人型

只有左右手可動

座位有制,將人按下有光及聲校反應

等主角用返部車先

是咪好過hottoys先.....:71:

比CLU 開走咗!:50:

外國影片介紹這玩具

http://www.youtube.com/watch?v=DXMaPgK116g

咁快有3.75喇!?!?!?!
套電影上左未?
幾正, 我幾鐘意 Clu, 不過幾貴 :56:
車都幾正:71:
D人完全唔知邊個打邊個:30:
公仔造型普通咗d, 車就幾正!! 不過套片有點 爛味......
好想要架電單車...
:D
回復 5# 玩具Kenny

I think that easy as yellow should be bad guy!
好想要架電單車...
:D
幾時買多幾架電單車, 玩圍揪先??
回復 6# gumng

buy la! buy la! it can replace the one of hottoys:55:
係唔係有成30年前果套,
電子世界爭霸戰續集?
回復  gumng

buy la! buy la! it can replace the one of hottoys
mkyfk 發表於 14-12-2010 04:53 PM

haha!! 就算 hottoy真係出, 我都唔會買la, 又貴又大架!!
回復 10# gumng

I plan to buy one more Deluxe light cycle (yellow color) and several 1/50 diecast vehicle if the movie is good:he:
回復 12# 麵包超人

yes as I know!