Toysdaily 玩具日報

[詢問] [緊急求助!]盒蛋GUNDAM HEAD的具體大小和 MG的大小差距

RT,今日想入GUNDAM HEAD系列的閃光來給MG的閃光換頭,但不知道實際大小是否有差距,而且一入只能入一SET,今天晚上就得下單了,希望知情的大大能停工情報,謝謝了:64:
不知道啊
http://bokunoshumi.web.fc2.com/public_html/omocha/shningG.html

如果你是說以下的gundam head的話,應該比mg的頭大最少一圈...
weiting700 弟兄...
小弟雖然冇MG Shinning Gundam, 但都有God Gundam.
現上傳咗兩張MG God Gundam頭同 Gundam Head: Shinning Gundam 嘅比較圖參考吓!
希望幫到你...

(如果你只因為要一個Shinning Gundam 頭就成set買, 有啲浪費...除非好平.
你唔介意要番油的話, 不如我俾咗我呢隻{Gundam Head: Shinning Gundam }你, 放心齊件仲有盒....反正都掉喺度, 不如俾啱用嘅同好啦!)
要就PM我夾個時間攞好嗎?
質料都唔同啦.到時頭重腳輕

SD高達咩..
如果地檯size跟rider相近,個gundam頭可能唔止1:100,接近1:60都似
其實size就十分接近, 可能Gundam Head 大咗小小....
其實size就十分接近, 可能Gundam Head 大咗小小....
jamcat 發表於 13-12-2010 05:08 PM

一D都唔接近囉..MG細D!