Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 給自己的聖誕禮物∼MANGA REALIZATION 夢戰士∼(多圖)

出左好鬼耐都唔捨得買,等等等等到依家平左咁多,終於忍唔住買了,亦都係我第一件魂shop商品呢...... 因為一直都覺得魂shop商品唔值,但呢SET依家個價,除開每隻等於一隻行貨價錢,都算合理呀∼∼ :p

最後惡攪一張∼∼

Athena Exclamation~~~!!!
:p

謝謝觀看∼∼
:64:
Welldone pal and this Wingman is no doubt that a great stuff!  Congratulation!  :)
nice set. :71:
Welldone pal and this Wingman is no doubt that a great stuff!  Congratulation!
Douglas.M.Saint 發表於 13-12-2010 02:07 PM

多少都係因為大大之前的post,激起了我買入的衝動∼∼
:DD
e??樓主點解果幾把劍有顏色既?
大大呢一貼都令我想買埋紅 - 黃既夢戰士!! 唔知日後有無機會出SHF!! 期待!!!
e??樓主點解果幾把劍有顏色既?
隨感一亡魂 發表於 13-12-2010 02:53 PM

果幾把劍是魂shop紅黃那set內的∼∼
果幾把劍是魂shop紅黃那set內的∼∼
鴨仔 發表於 13-12-2010 03:35 PM

喔...:(
我都買了藍色,好幾次想放左佢,
但拿上手玩玩又唔捨得放:49:
真是好鬼型:love:

有機會還應該會買一隻12"吧:D