Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 冬季購物節被瑞華行入侵啦!

頭像被屏蔽
小堅 發表於 20-12-2010 02:06 PM

MG Exia, GM Custom肯定一開場/未開場就會絕種.
再見~
MG Exia, GM Custom肯定一開場/未開場就會絕種.
再見~
手榴蛋包飯 發表於 20-12-2010 02:27 PM

唔知有冇人前一日就去排隊...
上次青衣開倉隻MG Exia仲平十雞都大把貨賣唔出,今次又賣貴又要入場費又點會絕種.
唔知有冇人前一日就去排隊...
小堅 發表於 20-12-2010 02:35 PM

徹夜組就未必有, 但可能有人清晨5-6點左右去排~
徹夜組就未必有, 但可能有人清晨5-6點左右去排~
手榴蛋包飯 發表於 20-12-2010 02:38 PM

冇野岩買...
寧願去嘉年華好過...
上次青衣開倉隻MG Exia仲平十雞都大把貨賣唔出,今次又賣貴又要入場費又點會絕種.
angus 發表於 20-12-2010 02:38 PM

oh, 那一次我沒有去, 沒留意...:shy:

不過之前旗脆也曾做過2魚9的特價, 貨倒是清得很快...
冬季購物節除左瑞華行仲有冇其他賣玩具既檔?
:50: what "maths" ??
MG GM custom $28x 一折 = $13x ??
my son 7 years old also know $28x 一折 = $2x la
give U 1 coin for tips also ok !!:38:
垃圾真係多,如果俾左入場費入面冇野岩
車錢,票錢,真係白洗...
PG 00賣 $1@%),D人一買就4-5盒咁買,乜真係有水位咩? YAHOO都見到賣$1#%),仲要找車送貸,兩個人買4-5盒已經難 ...
mcdull1975 發表於 24-12-2010 09:56 PM

請問PG 00有冇初回限定地台 & 大大今日幾點過去買 ? Thx !
:77::77:
PG 00賣 $1@%),D人一買就4-5盒咁買,乜真係有水位咩? YAHOO都見到賣$1#%),仲要找車送貸,兩個人買4-5盒已經難 ...
mcdull1975 發表於 24-12-2010 09:56 PM
請問PG 00有冇初回限定地台 & 大大今日幾點過去買 ? Thx !
t635680s 發表於 24-12-2010 11:09 PM

當然冇地台啦,如果有我稔班契弟炒家一手就10盒8盒啦=-=...
畢竟佢送果個包最少都值20-30蚊,加埋會埸抽獎.....
我眼見11:00幾都仲有00,同埋都幾多人買隻彩透版突擊高達,同埋異種.....
總之最快冇嘅係魔法獅子,同埋某款ROBOT魂(我都睇唔清楚乜款,只知果條有一去到就全部都係果款,俾佢全清了=-=...)
同我老細一樣:
又貴又廢.