Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 外傳 關連 (小心 超級多圖)

殺手13竟然係小弟最憎既decade?!
WTF!
不過你寫既我會放下成見,照樣捧場。

今集外傳補完得幾好。真係有心機。
用強化外骨骼做宇蟲…竟然出奇地合適,哈~
魯魯:43:魯魯:43:
非常之好既外伝...:71:
不過估唔到DCD會咁樣出現.....:58:
回復 30# nt1127

因為一話完!!  會多d架!!:73:
回復 31# 原罪

多謝原罪吧!!:77:  我都唔係太喜歡decade,:67: 不過果時見平就買黎玩下!!:38: 見你既評價我都冇咁驚!!:43:  強骨佢本身都非常似外星生物!!:34:
回復 32# hong_crystal

魯魯唔係出得好多咋喎!! :58:
回復 33# virtualman

多謝!!:handshake:   decade一定要係奇特d咁出現先凸出!!!:p
回復 36# tommypaly
hehe,為佢下集打氣
回復 38# hong_crystal

冇錯!!:74:  第九話就係魯魯既死戰,  有線報話佢一個要頂幾個七幹部!!:76:
:66:good and support
回復 40# toylongroad

thx!! :35:
TOMY兄又推出新一話好快﹗:71: 打斗一集比一集好﹗:71:好感動﹗:$北斗高校的
分裂﹗EFFECTS也加了許多讓打斗更精彩﹗:$:$ 超贊!!!!:handshake:
好象一次看了三四話﹗:shiny::shiny::shiny:真是辛苦TOMY兄了﹗:77:
回復 42# DEVIL_BOY

多謝DEVIL兄!!:77:  一點都不辛苦!!:54: 只要你地支持就好啦!!:43:

我仲以為佢會變身Skull,因為佢上次出場頂帽:58:
回復 44# Gackt

多謝Gackt支持!!:77:  估到就冇咁好玩啦!!:58: