Toysdaily 玩具日報

查看: 14838|回復: 23

[玩具報告] 千萬動力~筋肉.水牛人~

好喜歡的一個角色,可能因為本身就喜歡牛吧...

筋肉人~BAFFALO MAN!!~

BAFFALO MAN

身高:2.5M

體重:220KG

超人強度:1000萬匹!!

(剛出場時是比WARS MAN大十倍的力量,名副其實的力量大到無譜...不過後期1000萬匹就不算什麼了...)

出生地:西班牙.

外號:超人發電機,怒濤之猛牛....

仍然是超像可動系列的出品,今次同樣分1P 顏色及2P顏色,而除了顏色之外今次髮型上也有點分別.而我今次選了1P色,一頭曲髮,更有"牛"味!!

上色效果及可動性仍然保持水準,不過容易被碰花的問題還是沒解決...

配件有幾款不用姿勢的手掌,咆哮表情的地部,斷角版頭髮.未裝上假髮時的雙角又地台一個.

我幾喜歡這個咆哮時的表情,今次有點特別,這表情的口部不是有分件處理的,所以立體感更好亦更生動.

一身肌肉!!完全是力的表現!!

跟之前的WARS MAN比較起來,大了兩碼呢!!

今次未有時間去再打一場,簡單的來幾張好了.

呀!!!!!!沒有假髮的日子!!!!!!!

很牛,很肉,很喜歡的一隻!!

手腳太幼了…
超像保持水準之作, 好玩:71:
好想買返黑色嗰隻:no:
在筋肉人的角色中...水牛人的造型的確好兇狠
好精彩嘅報告:71:
我都系肌肉人迷
哈哈...希望無記錯喇
佢有招必殺技叫超人十字架落
好鬼型
希望快些出拉麵男,可組成 2000萬匹無敵組合
影得好靚!我買了2p,希望快D出其他角色
童年回憶:love:
好正呀~~~~:71:
未得閒去買呢
呢個系列應該比較少人返貨吧:(
大隻左, 但定價係咪同前2隻一樣:?
頭像被屏蔽
好正.  THX.
水牛人~~~見過個樣不過冇乜印象~~~反而籃色個隻係咪戰神~~~:? 好似同筋肉人打到最後~~~:$
水牛人呀!~~~~
台灣幾時出筋肉人2世第二部?
我係睇2世先從新喜歡筋肉人。

第一部大耐…真係唔記得太多劇情啦。
warman小弟都喜歡。
嘩!呢個系列真係好鬼正。
竟然出返咁大隻水牛人,真係精彩。
出阿修羅或者太陽人啦。都係大大件!