Toysdaily 玩具日報

查看: 5540|回復: 10

[個人收藏] 要玩Halo Figure一定係玩McFarlane

冇話可說, 去相
Master Chief

Buck

Noble 6

Emile

Jorge

Spartan Mark V (White)

Spartan Soilder EOD (White)

Spartan Hazop (Red)

Spartan Hazop (Blue)

The Arbitor

Elite Ultra

買咗好多喎

其實我都有少少同意.  好可惜Reach 啲QC好唔掂.
之前Halo3 上大半幾wave 正好多 .

White EoD 同 Reach White Spartan 可見上色上嘅差異.

同埋Reach 比例上點解同Halo3 唔同ah!?  大家換到甲會正好多.
買咗好多喎

其實我都有少少同意.  好可惜Reach 啲QC好唔掂.
之前Halo3 上大半幾wave 正好多 ...
Duraxyll 發表於 28-11-2010 11:59 PM

QC唔掂-->同意非常
我早幾日O係斗斗城買2人PACK...係MKIV 同MASTER CHIEF...
點知番屋企一拆....發現MK IV有嚴重長短腳問題...第二日即番去退貨...跟住個職員發現MASTER CHIEF 都係長短腳= =

NEW EDITION 既MASTER CHIEF 個關節都係MAMA...隻腳比舊版SLIM 左, 但可動差左
= =
Play art改好似好D喎
Play art改好似好D喎
GTO 發表於 28-11-2010 11:22 AM

或者未玩過game既玩家覺得無問題.  其實雕功幾好既, 上色又乾淨.  QC 好過McFarlane.
我重係平時極力支持Play Arts 嘅fans, 同唔係咁鐘意McFarlane 作風嘅人添.

但玩過game 既fans 可能覺得身形比例有好大出入.  可能整得太多美少年,  隻腳太幼長啦.
Halo Spartan 應該有少少力士feel.  呢吓我就覺得最敗筆.  咁又真係好睇個人買嘅理由
THX FOR SHARING~
I have got both vers. but still think Playarts is much better than McFalane!  :)

Thx sharing!  :)
謝謝分享
給您加個讚:71:

我的還在 On the Way:52:
冇愛,不過support樓主大大咁有心!
無位,所以買McFarlane
回復 2# Duraxyll

呢兩個星期都入左七八隻 :(
係某吉吉同某斗斗都見到, 隻隻都有睡橫行 warning 貼紙, 睇黎終於有代理 :$