Toysdaily 玩具日報

[分享討論] mhp3rd 怨念

我現時是還是 HR4.
最慘係先前留了部 PSP 在的士.....那時我已是 HR5.....
fktuen 發表於 12-1-2011 05:00 PM

咁大穫:44:
其實係唔係得擊退,我之後都冇再打番
elvischoi 發表於 12-1-2011 05:01 PM

應該係打到得返一定血量佢就會"擊退", 所以係無機會殺佢~~
因為我打o左幾次都係唔同時間"擊退"~~
終於打完hr3緊急, 不明不白咁就夠鐘, 咁就上o左hr4~~
打埋蛇叔任, d怪發現你係會有metal gear敵 ...
車仔 發表於 12-1-2011 04:28 PM

邊個係蛇叔任?
居然打雌雄火力盡左一次:44:
我打完蛇叔任..拿左個野..去呀伯到冇裝賣..
唔通我未有重要材料...所以開唔到套裝?

有冇brother 買左蛇叔裝 ??
邊個係蛇叔任?
sam1984111 發表於 14-1-2011 03:53 PM

有冇 download ? ..冇就去睇下D" FOR 林" download 番個 蛇叔任 :64:
有冇 download ? ..冇就去睇下D" FOR 林" download 番個 蛇叔任
滴滴仔 發表於 14-1-2011 05:13 PM

今個星期未睇有咩DOWNLOAD.....

唉....仲未打得嬴村任最後一關....:angry:
搞掂左隻恐暴龍.....俾轟迅搞掂左.....:help:
如果佢地係續隻出....
我保證佢地會死得好慘:*
今個星期未睇有咩DOWNLOAD.....

唉....仲未打得嬴村任最後一關....
搞掂左隻恐暴龍.....俾轟 ...
sam1984111 發表於 14-1-2011 05:51 PM
煙霧彈係你好幫手
我打完蛇叔任..拿左個野..去呀伯到冇裝賣..
唔通我未有重要材料...所以開唔到套裝?

有冇brother 買左蛇 ...
滴滴仔 發表於 14-1-2011 05:03 PM

今次呢個蛇叔任係做貓貓裝~~
煙霧彈係你好幫手
elvischoi 發表於 15-1-2011 11:56 AM

哈哈.....有樣野奇怪左....
不嬲都當恐暴龍臭四架啦.....
但係唔知做咩最近打佢幾次都唔夠打.....
唔知佢勁左定係我差左呢.....
清晒hr4, 清緊hr5中~~
(新蛇叔任隻潛口好大~~~~ 不過唔難打~~~ 快d打埋套boss裝先~~)
早2日打hr5"衛生巾+不穩定", 亂入o左隻恐暴龍, 捉o左之後竟然係大金喎~~ :x
:$岩岩先整好部機開始玩!希望可以短時間追番上大家個進度
岩岩先整好部機開始玩!希望可以短時間追番上大家個進度
大舊金 發表於 4-2-2011 05:43 AM

慢慢玩啦, 我都係好慢, 好慢咁玩緊~~ HAHA~~