Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Composite Ver. Ka. 超級機械人大戰OG Exbein new photos at P4

講真, Kadoki 都真係開始技窮了, 隻野極似Unicon爆左甲後, 係Huckebein版Unicon, 睇電視未見晒真身時都唔覺 ...
herolouis800528 發表於 24-11-2010 08:23 PM

差好遠啊.............
有金邊就話以NT-D幼女控?
講真, Kadoki 都真係開始技窮了, 隻野極似Unicon爆左甲後, 係Huckebein版Unicon, 睇電視未見晒真身時都唔覺 ...
herolouis800528 發表於 24-11-2010 08:23 PM

邊忽似呀。。。
add more photos
add more photos
S20081997 發表於 24-11-2010 11:33 PM

係幾型喎~~~:shiny:
睇新相唔錯.....
x 2

give me back the original design!!!!
felixchi 發表於 24-11-2010 06:38 PM

無嫁啦, 呢個咪係佢original design lor, 要記住, 呢隻唔係之前的凶鳥mk-3,
呢隻係game入面有設定過不過未有成品出場, 係mk-2去mk-3之間過渡的機體"Exbein" ,
game入面係話因為高層凍結srx同凶鳥計劃時為左避開凍結呢個項目而將佢改頭換面避過高層耳目,
當然實際係為左避過死人苯大的官師啦....

呢部野整體黎講都有凶鳥的影孕0既, 整體黎講都叫接受到, 不過我唔鍾意0既係佢太多白色了,
又戴左個好似SRX的眼鏡 (雖然開發MK-3最終目標係小型化的SRX), 如果好似V2高達咁可以收埋就好了.....
最後就係背面的翼好似太多了, 而且一支支向上好怪, 如果可以整到好似MK-2咁會好好多
睇新相唔錯.....
sam1984111 發表於 25-11-2010 10:00 AM

係LOR, 鄗相好似唔錯, 搞到我心大心細, 因為我儲開壽屋的模型, 如果呢隻又係1/144的話, 驚買左呢隻壽屋又出....:unhappy:
Must buy la.
實物型過之前張圖
係LOR, 鄗相好似唔錯, 搞到我心大心細, 因為我儲開壽屋的模型, 如果呢隻又係1/144的話, 驚買左呢隻壽屋 ...
kyostanley 發表於 25-11-2010 10:31 AM

都入左先啦.....
官網又話11月25號release資料, 但到而家都未有
官網又話11月25號release資料, 但到而家都未有
kyostanley 發表於 25-11-2010 01:01 PM

頭先我都去睇過唔見~~~:49:

有了, 要出年4月, 6千幾yen

http://tamashii.jp/special/compositeverka/
有了, 要出年4月, 6千幾yen
kyostanley 發表於 25-11-2010 04:32 PM

岩岩都見到.....
好正!但仲係未知有幾大.......