Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 3張12"昭和Rider 自製Wallpaper~P1. 加圖*繼續熱血~

回復 14# panda-z

咁多位巴打都感覺到個熱血feel,證明我無揀錯用火嚟做背景~^^
頭像被屏蔽
仲等緊medicom公布下年會出邊架電單車呀:63:究竟會係邊個呢!?
好正呀!:$
回復 19# meteor0309
回復 21# stephen727

多謝~~:77::77::77:
回復 20# 黑日blacksun

就算出都唔買住~等個价跌到谷底先入~~:43::43::34:
回復  黑日blacksun

就算出都唔買住~等個价跌到谷底先入~~
Maxson 發表於 21-11-2010 06:03 PM

因為我已經好耐冇買過12"拉打,所以好期待medicom既公布,:52:而家新一果架都冇咩點跌,係舊一果架係咁插~
回復 24# 黑日blacksun

過多排我焾應該會再跌~只要一日都未斷市,個价都有可能會跌~
每當有新拉打出,前一個拉打個价或多或少都應該有少少影響呱~

過多排我焾應該會再跌~只要一日都未斷市,個价都有可能會跌~
每當有新拉打出 ...
Maxson 發表於 21-11-2010 09:09 PM

我剩係想medicom繼續出昭和拉打咋,唔係既話等下架又要一年時間:63:
回復 26# 黑日blacksun

唉~都唔知佢想點....出黎出去都係平成系列....
仲要龍猉一個接一個....二打六出完又出....:44:
算喇~幫我慳錢都好~橫掂我昭和都齊咗人~:43:

唉~都唔知佢想點....出黎出去都係平成系列....
仲要龍猉一個接一個....二打 ...
Maxson 發表於 21-11-2010 10:13 PM

係啦,好耐都冇出過昭和喇,如果下次係X / 亞馬遜 / V3就爽死喇:35:
V3應該無乜可能....2009先出過黎~
X / 亞馬遜 可能性大好多~:36:
V3應該無乜可能....2009先出過黎~
X / 亞馬遜 可能性大好多~
Maxson 發表於 22-11-2010 01:28 AM

X同亞馬遜架車都超正的說~