Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖

[其他] 陳志雲復職~之前話同佢唔係好熟既藝人會點死?

我覺得唔會~
因為TVB真正識攪公關,業務同人事3合一既人只有佢,實際李寶安無料到,其他人又做唔到陳志雲 ...
K動戰士渣古 發表於 17-11-2010 03:58 PM

會唔會係搞番引入新股東同唱片公司版權果檔爛攤子?:80:...

轉載自on.cc, 更新日期:2010年11月17日:
"對於志雲復職,據悉廉署非常震驚,並表示一般不會贊成涉案人士在裁決之前恢復任何職務,但無線作為私營機構,廉署對於有此安排亦無可奈何。..."

廉署之前高調拉人...由3月搞左成8個月都未收科...依家又話"唔贊成涉案人士在裁決之前恢復任何職務"..咁叫人依8個月食乜?..難道您養埋?
:45:
我覺得唔會~
因為TVB真正識攪公關,業務同人事3合一既人只有佢,實際李寶安無料到,其他人又做唔到陳志雲 ...
K動戰士渣古 發表於 17-11-2010 03:58 PM

原來係咁,希望佢唔好太多個人主義演出啦
其實有邊個高層唔LAM錢益自己人,佢問題係太過走在幕前,成眾矢之的
槍打出頭鳥,收埋搵銀不是更好.
吹波波有排驚~
性取向同宗教好似冇乜關係...
信主既亦有好多X街既行為...
一樣有神父修士呢D搞小朋友...
搞基算D咩...
小堅 發表於 16-11-2010 06:35 AM

當然有關係, 有d國家諗住同性結婚合法化, d宗教團體嘈到拆天