Toysdaily 玩具日報

查看: 4529|回復: 23

[詢問] 想幫D陳年玩具搵新主人...

關閉 [複製鏈接]
好想接三大合金福祿壽(金毛/六神/大帝)返屋企供奉,:52:
但係隻老虎話去舊先可以迎新...:79:
唔知可唔可以係TD呢度貼相搵收留者呢?
如果唔, 去邊度搵好呢?
求各界大佬指點!:77:
送哂俾我啦
我好愛惜玩具嫁:handshake:
好想接三大合金福祿壽(金毛/六神/大帝)返屋企供奉,
但係隻老虎話去舊先可以迎新...
唔知可唔可以 ...
ajc188 發表於 11-11-2010 11:31 AM

you mean offering here on TD? They won't let you la... (unless it's for free). :58:
YAHXX幫到你
你可試下去"交換鴨"換野
(可換禮券/日用品之類)
你可試下去"交換鴨"換野
(可換禮券/日用品之類)
JTOYZ 發表於 11-11-2010 11:44 AM

我覺得唔係幾好用
search好唔方便咁
放野既人d形容又好求其
問野無乜回應:(
雖然阿虎要收錢, 但真係方便好多:$
you mean offering here on TD? They won't let you la... (unless it's for free).
roundbun 發表於 11-11-2010 11:33 AM

所以送俾我就最好:handshake:

其實TD可以開多個區比人交易丫~
呢度多愛玩具既人, 自己D老朋友比人都無咁HURT

另, 最好係開埋價錢, 見到有炒賣即鬧爆佢!:*
係啦~ 有交易區就好... 有時D 野外面搵唔到可能有師兄唔要... 對放野O既人O黎講, 真係俾係TD O既玩家好過CALL 果D 收玩具O既鋪頭... 又可以幫D 玩具搵到真正珍惜佢地O既人...

P.S. 師兄不如影相整個分享POST, 我真係好有興趣 WOR :p
樓主擺d相上嚟
等我哋參考先

有興趣既大大自然會聯絡你
擺相上黎 有興趣 送就送 賣就賣=.=
不過賣果D 請 PM 算啦-.-
暫時未正式話會唔會開POST FOR 交易 :o:o
其實TD可以開多個區比人交易丫~
呢度多愛玩具既人, 自己D老朋友比人都無咁HURT

另, 最好係開埋價錢, 見 ...
ajc188 發表於 11-11-2010 12:38 PM

Yes, it's a good idea indeed.  TD can set up a 交易區, requesting potential toy seller to post i) pic of the captioned toy & ii) no-bargain selling price.  It definitely works & minimizes the chance of arguments.
有咩好野?
ajc188兄...勸你都係唔好博啦...去也虎算啦...一陣連account都俾人封埋就無謂啦
老老實實 香港用yahxx最好 最多人睇 賣得個好賣價.
交易區 我以前做個forum 都係唔好搞依d野好. 出事唔知邊個負責 麻煩野