Toysdaily 玩具日報

查看: 9775|回復: 11

[改造交流] 又係新安洲!?

好似第一集咁, 睇完第二集之後就忍唔住攪掂左隻HG嘞, HG真係快靚正, 所以隻MG仲未攪, 講真成品真係幾有氣勢...

因為呢排加燈加上癮, 所以又忍唔住嘞!! 當然比起一D玩開嘅大大, 我呢D真係碎料啦...

泥料泥料...等睇野.
Waiting for you!!:58:
對MG感興趣
等睇心口d金色 :66:
等睇心口d金色
Assassin 發表於 9-11-2010 09:27 PM

某程度上.....油靚d金邊仲慘過加led........
某程度上.....油靚d金邊仲慘過加led........
panzer_jimmy 發表於 9-11-2010 10:31 PM

$30 gaia = =:44:
awaiting..................
回復 6# panzer_jimmy

Agree.......:(
等睇正野 :73:
我都覺油金色重煩過加LED...:59:
不過如果話呢......O係個頭度加燈又唔同講法喎:58:
回復 11# 豬潤

最初, 真係諗頭燈咁細粒, 整左出黎效果都未必咁明顯,Ching即係話如果整埋頭燈就Very Good:43: , 咁就ok的起心肝整, 其實晌我心大心如細時, 已經大概有idea點整架嘞!!
先用舊透明綠枝架磨一粒眼出黎先, 其實買現成補品可以慳呢d時間.

跟住頭中間果個部件要鑽個洞, 而隻眼就痴番上去. 咁d光就可以透出黎啦. 當然要挖空中間到夠位放燈.

亮燈...

再送上油好左嘅盾比大家, 希望d出界位唔係咁覺啦:56: 同意Ching話真係加燈可能仲易過油金邊... 不過我用嘅係懶人辦法去油所以應該見得下人又唔係咁難嘅...

待續...