Toysdaily 玩具日報

查看: 12283|回復: 24

[玩具攝影] Fumofumofumofu!(逆襲之邦太君) Fumomomofu!(多圖注意!)

:43::43::43:
我喜歡驚爆危機!
我喜歡邦太君!
我喜歡量產型!

那結果只有一個.......我要邦太君隊!

介紹唔講啦....前前後後都好多人post過.....
如果咁好彩你真係唔識佢......咁就快d去睇驚爆危機啦!

去相!
1號:我地而家要去營救大小姐同千鳥
2-6號: SIR! YES SIR!

1號: 大家準備武器!

1號: 出發!

1-6號: fumofumofumofumofumofumo~

1號: 目標確認! Alpah team GO! (以下請配合特攻野郎食用)
www.youtube.com/watch?v=XaZ4W2c6ous

預備射擊!

格鬥! (由於唔夠電擊棒....出唔到四隻)

圍佢!(特別鳴謝野蠻人無私演出) (又少左一隻)

1號:.......... (本來應該係槍榴彈.....不過用槍榴彈遠距離射擊實在說不通.....現改為狙擊槍)

1號: 係o個度啦!

1號: 最後一擊!必殺~~邦太君ATTACK!

宗介:貴樣はひとつミスを犯した. 敵の戦力は過小評價しないことだ.

2-6號:我地d人工呢?

武器巡禮~

疊!

搬!

大家要帶我地返屋企喔!

:64:

後記: 好玩~有趣~可愛~
雖然係貴......不過都冇後悔
最可惡係個號碼貼紙....反光到離譜....又厚....有乜理由用li隻貼...
真係虎頭蛇尾.....唔用又唔係.....仲要只係去到6號......唉......
強烈支持 :$

師兄簡直係圓左小弟個夢 :64:  Alpha小隊

個貼紙實在係敗筆...
回復 2# 呂品器

多謝......乜咁早呀~
唔夠師兄早...

係呀...  今日有野搞...  仲早過返工起身...:(
:77::71:
回復 1# panzer_jimmy

師兄!去大既文具鋪(X南之類)搵白色刮字刮上去啦! 咁你要幾多號都有啦!
回復 4# 呂品器

睇錯左 "今日有搞野...."
awesome. :34:
:71:
大大對邦太君果然有愛
這個是特別版還是什麼??:65:
對個背景最有興趣
個背景好正!
醫護兵 ~ 我中彈啦:63:

快 ~~ 找掩護 ~~ 是閃光彈:30:
:50: :71:
不論銀彈度,或熱血度,這個 post 也是上上級的!!! :64:
:71:
真係正!!
我都好想有邦太君隊啊~~~:79:
真係唔錯:43: