Toysdaily 玩具日報

查看: 5428|回復: 47

[分享討論] 亂之…下策行動

關閉 [複製鏈接]

各位TD brother/sister,近日小弟做

阿哥仔...
你所謂既討厭行為...
係因為你係閒聊區係到貼新聞...
如果真係你所謂「白色恐怖」...
我諗你連呢個POST都未開就已經消失左...

係咁貼新聞貼...
好似洗版咁貼...
好影響到其他人...
你有冇諗過...

出POST前諗一諗...
自己做過D咩先啦...
唔該...
I can told you that here is much better than Toxworxd ,  i don't know what happen to you.
回復 2# 小堅

唉~小堅兄,你咪就係只係知表面發生乜野事,而唔知裡面發生乜野事嘅其中一位會員囉,請你睇post睇得仔細D好唔好,睇埋post最底果句得唔得…:42:
大大~ 我都好想知詳情發生咩事呢?  講到好似好嚴重咁!!!
如果網無解釋就咁樣打你入黑洞...對於我唔知情既版友黎講自然會信哂你~
所以放心...清者自清既!!!
回復  小堅

唉~小堅兄,你咪就係只係知表面發生乜野事,而唔知裡面發生乜野事嘅其中一位會員囉, ...
七國咁亂 發表於 5-11-2010 01:44 PM

所謂既流星行動...
你當講笑就算...

該行動我覺得已經進行完畢...
因為該行動被殺既應該唔係你...
或者你覺得你係其中一個...
不過我諗你最主搵版主傾傾發生咩事...
其他會員唔知頭唔知路咁入黎...
都唔知發生咩事...
回復 5# 玩具烈士-奇雲

多謝奇雲兄,但唔好信小弟,小弟係一個好虛偽嘅人
老老實實 你要發post 就應該post晒你既所有出黎
依家咁樣係度幽怨 對你 對你所講既人都唔公平
你要發post就講晒你所有野出黎./
當然對方都講既時候
大家就可以自己衡量 同評理.
回復 3# BBCC

I know, this website action is only unfair on me although this is a good website.
多事一問.....
咩叫流星行動?

巴打..我估直到現在仍然見您仲健在..相信即使真係如您所講..真的有某某版主招呼過您.....自己好自為之便行了...您既情況我大致明白..不過各處鄉村各處例..留到就留...不能妥協的便到別處吧...但求心安理得便無憾...
:67:
多事一問.....
咩叫流星行動?
sam1984111 發表於 5-11-2010 01:58 PM

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-139810-1-1.html

流星行動...
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7006121203509

繼續分享玩具吧...雖然我唔知咩事..."流晶痕洞"咩泥架?....咸片泥架:34:

講真有咩事都係版主決定架la..旁邊既2打6(包括我)都話唔到事..理咩鬼野xx痕洞
流星行動...
小堅 發表於 5-11-2010 02:01 PM

gundam wing??

回復 6# 小堅

小堅兄,你嘅建議小弟已經喺你比建議前做咗,但小弟唔知可唔可以post啲短消息出嚟post度,轉頭又指控小弟違規咁就唔好。其實之前已有熱心嘅會員PM比小弟討論轉載嘅問題,該兩位會員知道發生緊乜野事,呢個post開嚟就係想版主們回應一吓小弟,有無方法可以修改一吓版規,小弟知各位版主都好忙,可能之前無留意小弟發出嘅投訴報告,開咗呢個post,佢哋應該留意到啩…