Toysdaily 玩具日報

查看: 10268|回復: 28

[玩具報告] 禾啦嘩....GUN!!!!DAM!!!!!!!!BU!!!!!! ROBOT魂 OO QAN[T]

量子型OO:34:,在機動戰士高達OO的劇場版,先驅者的覺醒出場:36:

繼承了OOR的特性和其名.能夠量子化.十分驚人的金手指技能:50:

而這次的OOQAN[T]也是剎那第一部搭載了OO中浮游炮類武器-GN SWORD BIT:77:

頭部的特徵就像是EXIA混合了REBORNS GUNDAM...:71:

簡介完畢:64:.回玩具

QC美...如天使降臨,我最喜歡的是它的簡潔:43:

面相...我這隻算是不錯了,當初店上只剩下數盒..但每盒的QC都....最後選了盒QC比較好的...就在這時..

老闆拿出了數盒新的出來,剛巧給我看上了...於是...嘻嘻:shiny::he:

側面~

GN SWORD V

GN SWORD BIT

中間的GN DRIVE~

背後的...?可與盾(?)結合

剎那...開始與變型金剛溝通:x

EXIA R2最終招式~:shy:留意盾已與噴射口結合:78:

儲氣~:*

後記

其實'俺がガンダムだ!'早在第二季就已經沒出現了:60:

所以標題是騙了大家的:sad:

說回這次的量子型OO...QC...十分不錯(我的):shy:..水口位隱藏的十分好..只有一兩個外露:!

加上.右手的藍色手甲不太鬆:love:(很多網友的都...:unhappy:)

透明位也很美啊...:handshake:

就是GN SWORD BIT 有一隻鬆了點,不是大問題:52:

也沒有錯件的問題:51:

關節有點緊(不是缺點):36:

腳部可動有點低..做不到跪地:55:

5分滿分

QC:4.5分

可動:3.5分

外型:5分

部件數:3.5分

總分:16.5分(中上~上)

以上
                                                                                                                                                                                                                                                      BY JAZZ/KLEX
我果隻隻腳都係超緊,緊到爆!
我果隻隻腳都係超緊,緊到爆!
benedict 發表於 1-11-2010 07:19 PM

緊好過鬆既
型:love:

零光 發表於 1-11-2010 07:46 PM

thx靈光大
原本還打算來一盒HG OO QAN
但這次Robot魂好像較吸引 ( 懶砌懶上色..-.-)

但係.. Hobby好似又有追加武器
九成都係HG追加配件 -.-
00Q既報告係你有史以來最好既報告
shf報告就咁唔完善,你偏心:he:
我最怕就係買到鬆既野....日玩又唔咁亂黎= =你真係好彩~~~
緊好過鬆既
jazz4004 發表於 1-11-2010 07:44 PM

你咁講就唔岩,我有d shf既關節緊到keke聲唔知點好
樓主請問呢盒OO QAN駛唔駛@))?
樓主請問呢盒OO QAN駛唔駛@))?
阿噗高達 發表於 1-11-2010 08:24 PM

回飛哥

SHF都未有一隻我真係十分鍾意既出現...11月中你會有驚喜(?)架啦:71:

回高達兄

找2隻蚊
好貴-_-
都係一心玩<KMF>好了..
開新LINE兩頭蛇好易毒親
:)~~~支持
~~~支持
Somebody_Ex 發表於 1-11-2010 09:12 PM

THX SOME da:77:
十卜一下~ :)