Toysdaily 玩具日報

查看: 9421|回復: 12

[新品消息] 好日唔出門......

都2,3個月冇出街買玩具啦, 連個感覺都陌生埋, 但係為左佢, 我決定幾忙都出泥走走...

之前見到都已經好期待, 估唔到都幾聚手喎!
同場仲有佢, 個價去到響鬼咁正, 點可以放過(雖然就唔係太好電王, 但極魂就好啱啦)

估唔到仲撞啱佢地:shiny:

仲有抽到停唔手既match man. 應該係第1次出扭蛋, 仲出齊男生至愛(地盤工人,警察,消防), 真係走唔甩。

可惜最後鼻敏感發作, 由星期六返到屋企, 斷斷續續瞓到依家至真係起身, 都未得閒玩:(
match man,正野,
獸拿大又要入手了...
等你詳細圖文介紹
請問大大啲火柴人喺邊抽呀? thx for reply^^
support 爆一廂!! :71:
match man 扭蛋 好似都唔錯bor:handshake:
match man 扭蛋 好似都唔錯bor
nt1127 發表於 1-11-2010 12:42 AM

x2
聽日睇下有冇得抽match man先
最好中番工友同埋滑板小子 + +
:77::71:
請問大大啲火柴人喺邊抽呀? thx for reply^^
藤原拓海 發表於 1-11-2010 12:34 AM

我係扭蛋連鎖店「維維」抽, 不過我估應該好多地方都會有既。
我係扭蛋連鎖店「維維」抽, 不過我估應該好多地方都會有既。
wingun0 發表於 1-11-2010 02:40

今日去抽咗兩個,中咗差佬同板仔,thx for info ^^b
今日扭左match man
砌完之後發覺個頭好似好鬆咁 -_-
唔知有冇其他大大有e個情況出現呢...
(e家aa膠改造中...@~@)
收穫豐富