Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[玩具攝影] 行山小夏威夷徑 順帶 555 贈慶

RIP:o
這次終於是頭香了
DMS大又有靚相分享
首先為你FAIZ跌件一事默哀

行山一事樂趣多
不幸的事多羅羅
...
F.S.飛煞 發表於 30-10-2010 11:18 PM

我老婆有"呵"番我嫁......... :shy:
我老婆有"呵"番我嫁.........
Douglas.M.Saint 發表於 31-10-2010 10:34 AM
呵還呵.......呀嫂會唔會睇toysdaily架!你用佢黎作詩....:Q ........
  ' 老婆又叫我行山, 有時真係幾鬼煩
    如果唔行臉實反, 硬著頭皮只好行
    心諗 Faiz 幾好玩, 不如帶埋一齊行
    山高葉綠天又藍, 影玩具相一定啱
    行山步伐不算慢, 拍照回家慢幔嘆~
Douglas.M.Saint 發表於 31-10-2010 10:34 AM

令人羨慕@@
:Q:Q粒 Faiz Chip 在拍攝期間掉進瀑布......
"p.s. 我那粒 Faiz Chip 在拍攝期間掉進瀑布了..............."

嘩,掉進瀑布,勁悲

老婆: :p呵呵呵呵呵呵!!!!
支持德哥靚相

Rip Faiz Chip
this is 12 inches stuff?
嘩~~~德哥行山都帶玩具去玩~~~同我個女有得揮~~~:Q
唔見咗粒 chip~~~咁係咪要入多隻 Faiz ~~~:@
嘩~~~德哥行山都帶玩具去玩~~~同我個女有得揮~~~
唔見咗粒 chip~~~咁係咪要入多隻 Faiz ~~~
Somebody_Ex 發表於 1-11-2010 12:22 AM

Total 2 chips in the package.  Lucky that no need to buy 1 more........ :(

this is 12 inches stuff?
Gundam@EFSF 發表於 31-10-2010 10:21 PM

Yes!  :)

呵還呵.......呀嫂會唔會睇toysdaily架!你用佢黎作詩.... ........
  ' 老婆又叫我行山, 有時真係幾鬼煩 ...
323 發表於 31-10-2010 12:28 PM

I have placed the link in Facebook and she have read it already.............. :(
居然仲有打油詩, 厲害厲害:71:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽