Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: timothy276217

[玩具攝影] SHF RISING PEGASUS & DRAGON

其實等魂shop d貨出左應該會再跌,因為只有呢隻唔係抽選,
其他都係,最搞笑我朋友果陣唔買隻限定一輝,佢話就算魂shop話抽選都係多貨,
因為抽選係得個名,大貨照派喎,結果依家炒到過千,佢依家冇哂聲出:34:,
但仲死撐話隻限定冰河會再大跌,又唔買,其實冰河依家都好低,
都唔買,遲d出面又炒返起又唔駛買:58:
其實等魂shop d貨出左應該會再跌,因為只有呢隻唔係抽選,
其他都係,最搞笑我朋友果陣唔買隻限定一輝,佢話就 ...
超級玩具迷 發表於 30-10-2010 12:23 PM

其實限定哩D野如果價錢振受到既就盡快入咗先啦,免得一炒起個時膽戰心驚:(
十卜
ZIN 發表於 30-10-2010 10:45 AM

靚相
hofai 發表於 30-10-2010 12:11 PM

Thx for support:shy:
其實限定哩D野如果價錢振受到既就盡快入咗先啦,免得一炒起個時膽戰心驚

Thx for support ...
timothy276217 發表於 30-10-2010 01:15 PM

我朋友係果種要跌到最低點果陣先會買既人,香港都有好多呢類人,
隻sic wing form佢仲未買,佢話依家跌到$ $xx,仲有得跌喎,
隻玩具可能俾著其他人已經玩到厭,但佢仲未買,所以佢好多玩具都未有,
不過佢又經常買到好平既玩具,而且又唔介意2手殘,花,冇盒等等,
最緊要-->平
好似合金魂六神佢買到$ &xx蚊,人地玩到花哂,冇盒,佢都要
KUUGAararararararar:63:
KUUGAararararararar
怪物et 發表於 30-10-2010 02:07 PM

正呢:58: ET大你入咗未呀:?
我朋友係果種要跌到最低點果陣先會買既人,香港都有好多呢類人,
隻sic wing form佢仲未買,佢話依家跌到 ...
超級玩具迷 發表於 30-10-2010 02:01 PM
咁佢唔係因為件玩具靚/有興趣先買,而只係因為銀碼上既多與少來決定,睇黎你朋友唔係一個'玩'玩具之人:(
努力呀~~~timothy兄~~~:)
正呢 ET大你入咗未呀
咁佢唔係因為件玩具靚/有興趣先買,而只係因為銀碼上既多與少來決定,睇 ...
timothy276217 發表於 30-10-2010 02:26 PM

未呀 :shiny:
個價好海鮮,5敢入
努力呀~~~timothy兄~~~
Somebody_Ex 發表於 30-10-2010 06:47 PM

我會嫁啦SOME大:43:
未呀
個價好海鮮,5敢入
怪物et 發表於 30-10-2010 07:06 PM

630都算入得過啦:71:
正呢 ET大你入咗未呀
咁佢唔係因為件玩具靚/有興趣先買,而只係因為銀碼上既多與少來決定,睇 ...
timothy276217 發表於 30-10-2010 02:26 PM

咁佢確係買黎玩既,只不過價錢要夠平囉,唔到最平唔買,寧願遲d玩或者唔玩,
好似隻六神佢唔介意花架,佢話佢自己玩都係咁擰下組合架啦,實花架啦,
俾咁多錢買盒全新返黎擰到花砌到花,不如買2手,起碼冇咁肉赤先,
只要唔係大分離譜佢唔介意,當然爛佢都唔要啦
一出帖就精華
等我仲遲回左咁耐耐耐耐耐...
先say sor:26:
咁佢確係買黎玩既,只不過價錢要夠平囉,唔到最平唔買,寧願遲d玩或者唔玩,
好似隻六神佢唔介意花架,佢話 ...
超級玩具迷 發表於 30-10-2010 11:34 PM
你都有你既道理既:DD
一出帖就精華
等我仲遲回左咁耐耐耐耐耐...
先say sor
F.S.飛煞 發表於 30-10-2010 11:45 PM

唔洗SOR,有心唔怕遲,多謝你既十卜:77:
十卜呀~~~!
我都入了..:78:
R.DRAGON支棍......:71: