Toysdaily 玩具日報

查看: 5887|回復: 45

[分享討論] 睇新聞我唔使上黎睇!!轉貼唔該加少少個人意見啦!(仲要貼同一樣新聞?!)

小弟講緊咩野我諗見到呢幾星期既閒聊區都明白…
唔係唔可以傾新聞或者轉貼…
不過加少少自己感想意見無壞掛。

係咁貼,係咁貼。入到去就係原段轉載…咩意見都無…
想點呢請問?
:71:原罪兄講得一d都無錯
頭像被屏蔽
I love the sharing from Dio.  What a good example for Leisure Chating Forum! :71:
都有道理....
加左意見先有野可以討論....
都有道理....
加左意見先有野可以討論....
sam1984111 發表於 28-10-2010 11:28 PM

x2 :71:
回復 1# 原罪
呵呵呵呵,看來罪兄都仲未參透到網絡文化的特色...

看看另邊有人連一件玩具該買還是唔該買,該賣唔該賣也有人在問?
又看看有人看到別人贊好就一律也是好,寫完差都會改翻好的...

主見在網絡之下不是人人皆有的東西來的...
意見不一定比得出,但聽下人有乜意見然後拿來變成自己的意見是網絡的功能之一呀!

呵呵呵呵呵呵!
唔使咁勞氣喎...

其他人唔做... 咪自己身體力行做咗先囉... :34:

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... d=139866&extra=

呵呵呵...

小櫻上
的確,拋磚引玉都未嘗唔係一件好事:73:
講真, 我見某D人成日係咁轉貼轉貼,我自己都覺得好煩,
偶然一兩篇轉貼都冇乜所謂, 你唔加個人感想都算, 係咁洗版式轉貼即係算點?
當呢度係新聞中心呀?! 我地自己唔識去睇新聞呀?!!
見某D人係咁轉貼洗版當樂趣博加分呀?! 博多D Post 數呀?!
真係 Click 入去睇都已經嫌費事!!

我冇講明某D人係邊個, 認o既即係自認,
不過心水清o既都應該已經知我係講緊邊個,
正如某君話齋: Post, 並唔係咁出o既!!
頭像被屏蔽
:64:首先我都要講聲唔好意思, 因為我都有貼過日本教師果單料, 都係就咁轉貼...
我會作出自我檢討架喇~~!!!
[quote]唔使咁勞氣喎...

其他人唔做... 咪自己身體力行做

多謝支持!:77: 我睇完會回你架啦!你咁有心。
首先我都要講聲唔好意思, 因為我都有貼過日本教師果單料, 都係就咁轉貼...
我會作出自我檢討架喇~~!!!
香港人 發表於 29-10-2010 11:29 PM

但係閣下回其他人時有諗過度過呢。小弟都係發表下…
人家一樣可以無視小弟。閣下肯回已經要多謝了。人兄唔使唔好意思:64:
回復  原罪
呵呵呵呵,看來罪兄都仲未參透到網絡文化的特色...

看看另邊有人連一件玩具該買還是唔該買, ...
warxv 發表於 29-10-2010 03:59 PM

老實…
小弟參透唔到,亦無諗過參透…
各人有各人風格。我完全唔覺我開一個咁既post,其他人會跟或者覺得自己有問題。
反而覺得多數人會覺得小弟係隻癲狗亂吠。
不過人地可以無視其他人感受,我亦無需客氣啦!
想講咩咪講羅。