Toysdaily 玩具日報

查看: 9080|回復: 30

[個人收藏] MY robot 魂&GFF!!!!!!!!!

Good collection!  :71:

Display tidy and mine is mess................... :56:
樓主你個陣容可以用屈機黎形容了!:(
:shiny:
:71::71:
多謝德哥捧場 有時間執櫃 其實系一件好開心嘅事~
樓主你個陣容可以用屈機黎形容了!
強人.朗 發表於 27-10-2010 08:58 PM

點解...點解系屈機...................
點解...點解系屈機...................
棋仔 發表於 27-10-2010 09:21 PM

因為對我黎講
你既陣容太強大了!!!!!
近乎屈機!:D
:35:我見到交響詩篇三台主角機啊...但係點解無狸貓夫婦個兩台悲劇機的?難道真系冷門到感???
我見到交響詩篇三台主角機啊...但係點解無狸貓夫婦個兩台悲劇機的?難道真系冷門到感???
eeej 發表於 27-10-2010 09:31 PM

查理斯夫婦機冇滑板....唔多想買咯.....其實有夫妻用滑板..不過好似冇出..動畫有出現過
回復 10# 棋仔
系啊...塊滑板系第一次登場用離扮野嘎嘛...塊板出離兩台機企系一塊板度..我覺得好型..我中以為距會限定..點知乾脆唔出...
同埋我又比較喜歡距台機的自由度...買得前三台..乾脆買埋STEP-1同埋距地兩個就算了..同埋我又超級中意哩套動畫...只銀色穩笨版都走唔甩了..
回復  棋仔
系啊...塊滑板系第一次登場用離扮野嘎嘛...塊板出離兩台機企系一塊板度..我覺得好型..我中以為 ...
eeej 發表於 27-10-2010 09:43 PM

the end淨化版冇曬下文了 一開始我仲以為devilfish劇場版入面套裝備會出....點知....LFO呢個line就冇曬下文....雖然呢個系列機體品種唔算多 不過有好多我都想要
回復 12# 棋仔
:31:因為冷門嘛..大陸都十分少人識距地..買更加少...零式同DevilFish都無人買..
終式淨化版..幾多錢都真係買..不過劇場版DevilFish個套裝備我就無預距出了...穩到一兩個同好我已經十分開心了..
回復  棋仔
因為冷門嘛..大陸都十分少人識距地..買更加少...零式同DevilFish都無人買..
終式淨化版. ...
eeej 發表於 27-10-2010 09:52 PM

大陸呢部卡通都好多人睇噶 我住系大陸嘅 devilfish的確冇炒咯 zero SP2同the end初版都炒起左噶 zero第一形態我冇入 因為唔識變形 不過加下心郁郁都想買了....
回復 14# 棋仔
系!?我系大陸人離嘎..越富個邊對查理斯一直都齊硬180一隻....
零式SP2我覺得無炒啊...度度都正常.但係終式真係度度都炒..
SP-1只眼感覺油到好似死魚眼感..