Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 旺角報價

:71:thanks
thanks info, brother~~
謝報價~~

PS2神主牌果然是不預訂也沒問題...
唔...神姬輕5這個價嘛...有特典嗎?

量產磞太.....價格一 ...
手榴蛋包飯 發表於 26-10-2010 10:19 PM

搞到我有d後悔無訂.......
本來以為好貴, 點知現貨更貴
shf diend限定神主牌 3魚8  雞旺上兩次電梯
robot暈 量產bon太 4魚6 同上
sdx 隊長高達 24發 小萬超人
轉 ...
果汁先生 發表於 26-10-2010 06:46 PM

Thx for the price report.... i wonder, is it The Next #2 or The First #2 ?
I still haven't bought The First #2..
搞到我有d後悔無訂.......
本來以為好貴, 點知現貨更貴
Kel_Kel 發表於 27-10-2010 03:36 PM

這很難說得準啊...例如像Rising IXA那樣做工不錯的限定, 也可以跑出比預訂便宜幾草的現貨價...
唯有希望不會像Skull一樣升上神台吧...?:(
請問GILL 車有冇機會跌同埋
EVA : NERV 基地   咩價??
謝謝各位
多謝~~好想行MK不過呢排好多MID TERM
sr古鐵 旺角多數都係3魚2
今日出ssp 福你海鮮 2狗狗

gill車見最平in's  上一層轉左轉左再轉右 好白好光果間 2狗狗

NERV 基地 見最平魚六set 但唔記得係邊間....
Thx for the price report.... i wonder, is it The Next #2 or The First #2 ?
I still haven't boug ...
roundbun 發表於 27-10-2010 04:46 PM

對唔係=-='
搞錯左.
係the first先岩  the next炒到好貴
唔知明天有冇ROBOT魂 00Q出~~..好心急~~!!
有少少驚紅金KUUGA反咬我地而升價...
F.S.飛煞 發表於 26-10-2010 10:39 PM
紅金KUUGA$33x @mk sino 1/f xx1x :78:
請問GILL 車有冇機會跌同埋
EVA : NERV 基地   咩價??
謝謝各位
夢俠 發表於 27-10-2010 07:50 PM
EVA : NERV 基地 15x mk ctma superman
想問下q版 saber 系咪出左了??
大大有無見到有 sdx 法術士nu呀 :64::64::64:
紅金KUUGA$33x @mk sino 1/f xx1x
S20081997 發表於 28-10-2010 12:24 AM

xx1x

good symbol !!!