Toysdaily 玩具日報

查看: 2559|回復: 12

[分享討論] 月經貼 2010年10月26日 日元匯率 9.624

:71:月經貼....明知貼錯...唔好打面.....因為這裡多D 人睇...可以同多D人呻下.......版大遲D先搬走吧

2010年10月26日 日元匯率 9.624

10蚊真係不遠矣.........美元日日趺想迫人民幣升.....我地香港/澳門又同美金直接掛勾....但我地食既野又係大陸/亞太區.......我地而家真係點都死....
D玩具來一次貨升一次價......日日升.......唉.....:56:

聽講澳門d議員傾緊同港幣脫勾.......希望成事吧!!:77:
同人仔掛勾啦
頭像被屏蔽
d玩具係made in china架喎, 升都係因為人仔升啦.
希望同yen 5算掛勾:34:
:*日円高企, 美國佬自己都頭痕, 所以搵人民幣黎搞, 黎掩飾自己先係最大得益者...
if U know is 月經貼
y U post it ??

ready want to have 月經 ?? :67:
聽講澳門d議員傾緊同港幣脫勾 ??

澳門d議員 can help hk ?? :45:
聽講澳門d議員傾緊同港幣脫勾 ??

澳門d議員 can help hk ??
S20081997 發表於 26-10-2010 01:55

=.= 在下有講過是香港人嗎"??toysdaily 只容許香港人上? 我係澳門人...同港幣脫緊係我地得益啦!! =.=
人工都冇升得咁快,慘 :die:
真係呢.............點去日本旅行ar:help:
同人仔掛勾啦
阿天 發表於 26-10-2010 01:02 AM

基本法話,港元只可以同隻自由透明既外幣掛勾...

人仔唔合格:(
只怪美國佬瘋狂印美鈔:38: