Toysdaily 玩具日報

[其他] 深水埗好猛鬼...

我都唔知呢一個POST點分類...但我就當玩具咁睇的,如果版主大人覺得有問題就轉區吧,麻煩晒.

近來真係好忙,連星期日晚上都比人急CALL要預備資料見客...當時剛剛想影下D玩具,個一刻聽完個電話,望住隻SIC強人,真係勁無奈.......

但忙都好因為要幫人搵D野,而且都想買D野回家同D公仔扮下鬼,來個家中的玩具萬聖節PARTY,於是去了一次深水埗.

結果發現條街好猛鬼下...

氣氛比去迪迪尼更強呢!!

如果除左D價錢牌,當鬼屋比人行都幾過癮.

你睇!邊有鬼屋有咁多手手腳腳掛係到的.

我想今年萬聖節條街應該幾好玩,希望到時有時間可以走一走.

本來明晚都已經想走一走的了,好像有個萬聖節COSPLAY在TST的,但看來鮎魚小姐又有點意見...

看到鮎魚又想起一個舊情人,她叫鮎川 圓...

:71:
果箱血手好正
一年一次o既盛事:o
:Q:Q
warxv兄, 我會計係 玩具周邊產品/cosplay ... 所以 ACG 會比較合適. thx
殘肢那一幅感覺很好~:)
D殘肢好SAW feel~~
ssp is most interesting things
(next time will x'mas)