Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT War Machine 玩具分享....Eason「腰錯」!!!

我就呢幾日先去拎.....今次呢隻warmachine係我等左好耐既期待之作! 由於係第一次出既角色~亦係水準甚高之作~ 所以我都好想第一時間分享!

有兩種頭,驟眼看2個外型都無分別

其實好多兄弟玩過都感覺呢隻無論上色同配件都係一級之作! 我個人最讚既係佢果塊磁石面具....我初時以為佢係就咁有卡位安上去~ 點知原來係有磁石吸上去~~ 大大令美觀性及調較複度大增!!!

另外第一次出現新設計的可動手指亦係令可玩怛及美觀強化~~~ 令成隻水準超越之前既ironman!!!

不過本人真係黑仔......係睇下上色有無問題既同時....疏忽睇漏眼原來條腰,黐錯左位令條腰偏右!!!(見圖)令我要拎番去換....

不過不得不讚~ Hottoys之前比人投訴服務態度多!!! 宜家D staff有禮貌好多~ 我話換佢好有笑容又有禮貌,我仲好唔好意思叫佢拆左3盒都發現有問題...佢都無黑面繼續開比我睇!!!! 我都唔好意思..心想個個開過哂(開新果d)真係唔得掂!!!! 所以點都要讚下~~

最後未有MK-IV同MK-VI...只有同MK-III合照先

Thx for sharing! May I know when d u order?:77:

我25/3 order~~~ 佢都無打黎比我! 係我自己踩上門.....因為佢d單成本電話簿咁厚!!!!
當日有人問仲有無得order.....佢話之後同樣會有散貨以正價售賣~ 都係即到即買無得落訂。 所以有興趣既大大就留意喇!
師兄 wm條腰可以轉的, 我諗你自己轉番正佢會方便過你拎去ht俾個staff 幫你
師兄 wm條腰可以轉的, 我諗你自己轉番正佢會方便過你拎去ht俾個staff 幫你
p97 發表於 22-10-2010 01:51 PM

果個部份唔係腰間位,我試過郁唔到黐死左....我已經換左! 佢拎上手整左一輪都唔得所以先成隻換比我~~~  都謝謝大大先!
:71:
大大好o野:$
呢真係好物,原來因為等得太耐,已經對佢冇咩興趣,但係一見實物,真係玩到唔停得手。

我都好彩,攞貨時睇第一盒已經OK,隔左3日先得閒開盒,整體都冇大問題,係左手肘鬆左少少,,未至於不舉,影響唔大
:71:多謝分享