Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 我一向都有玩SIC呢............(加圖 P.4)

FireSIC13 大大你 D SIC O甘齊,但是無儲KARAS??
我上年都出血入了限定,跟住阿哥去旅行本來叫佢幫忙買, ...
xoxokin 發表於 21-10-2010 12:27 AM

Pal, why not open and play with it?  This SOG is better than SIC although no matal parts at all! :71:
回復 31# Douglas.M.Saint

德哥其實限定已經開了,只是販通還未開 >t<!!!
:71:
頭像被屏蔽
大大覺得HERO SAGA VOL.3值得入手不....圖唔見有..唔通真係無人鐘意......
KOZU 發表於 23-10-2010 03:45 PM

It depends that how big of your house, not the issue of the toy.................. :(
頭像被屏蔽
回復 30# xoxokin

:50:  

:50:  大大 有2 &#20010;版:time:

:shiny:  pls post more pictures :handshake:
回復 35# Douglas.M.Saint

:74:

大大覺得HERO SAGA VOL.3值得入手不....圖唔見有..唔通真係無人鐘意......
KOZU 發表於 23-10-2010 03:45 PM

這個sic hero saga vol.3 都唔方平啦,44xxxyen, 笑慢 蕉人 都要hkd39xx, yahxx 見人放都要hkd32xx. 又大件,真係 fans都未必會入.我看hk 都比較難入到!!
最後個張大割價,笑左{:2_112:}
死喇.曬親TIM T.T:54:
嘆為觀止:71:
頭像被屏蔽
呢個post我番睇又番睇!正!
kin兄 上年有位sic友po過櫃相的 是很大的房間 櫃也很大 基本上每一代rider系列一格 全forms 連hero saga 1 2 3 都有齊的 您有收藏那個貼嗎?我找了好久都找不到 只好求教您了