Toysdaily 玩具日報

查看: 4654|回復: 28

[分享討論] 工時長寧獨處 OL「剩女」增

頭像被屏蔽
都係果句,如果搵伴侶好似做生意咁,甘不如疊埋心水儲錢安享晚年...:78:
我都在別的地方睇過...

有時,可能係咁,工作到疲倦,真係想直接回家算...
Amy條件不俗,目前月入20多萬元,家住半山,市值2,800萬元,平日以Benz跑車代步, 要找一位有學識、見地,收入和家庭背景和我差不多的男仔
========================================
如果我月入20多萬元,家住半山,我都未必會找Amy (我相信大部份男仔同我的想法一樣!!), 因為無必要找一個同我一樣的,她會對我有更多要求,我零願找一個比我底的,自已的壓力都無那麼大.....
Amy條件不俗,目前月入20多萬元,家住半山,市值2,800萬元,平日以Benz跑車代步, 要找一位有學識、見地,收 ...
mkyfk 發表於 19-10-2010 03:55 PM

認同
一個男人月入20萬, 一定唔會搵個三十幾...
Amy條件不俗,目前月入20多萬元,家住半山,市值2,800萬元,平日以Benz跑車代步, 要找一位有學識、見地,收 ...
mkyfk 發表於 19-10-2010 03:55 PM

agreed~~~您選人~~~人選您 :78:
回復 5# davidki99

hahaha......應該參考李家誠
回復 6# 黑色三連敗

我都吾想月入20多萬元,家住半山,但晚晚回家時,老婆重問我點找多點錢,下個目標呀.......
我會confuse and吾想返家:31:
回復  黑色三連敗

我都吾想月入20多萬元,家住半山,但晚晚回家時,老婆重問我點找多點錢,下個目標呀.... ...
mkyfk 發表於 19-10-2010 04:43 PM

比著小弟月入廿萬
一定好快虧, 命都短幾年...
回復 9# davidki99

吾好晚晚找女女lo.........haha.......:73:
回復  黑色三連敗

我都吾想月入20多萬元,家住半山,但晚晚回家時,老婆重問我點找多點錢,下個目標呀.... ...
mkyfk 發表於 19-10-2010 04:43 PM

如果咁多錢1個月~~~我係男生都搵個後生d~~~可以生多幾個~~~靚到好似李嘉欣咁就另計~~~:p
回復 11# 黑色三連敗

don't worry.....後生d都可以靚到好似李嘉欣咁:57:
I always saw many beauty young girls when by MTR or in SOGO....
如果咁多錢1個月~~~我係男生都搵個後生d~~~可以生多幾個~~~靚到好似李嘉欣咁就另計~~~
黑色三連敗 發表於 19-10-2010 16:55

你講d 咁既野因住又黎多鑊 :66:
回復  黑色三連敗

don't worry.....後生d都可以靚到好似李嘉欣咁
I always saw many beauty young ...
mkyfk 發表於 19-10-2010 05:00 PM

可惜我冇錢~~~~:ice:
你講d 咁既野因住又黎多鑊
bbf1125 發表於 19-10-2010 05:00 PM

啱啱俾您提醒~~~我決定封口~~~~:49: