Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 來吧!!Classic之路!!Classic變鎗麥!!

出得好好...正:71:
出得好好...正
老文 發表於 18-10-2010 02:59 PM

多謝支持:77:

OT:"菲律賓政府"的意思是不負責任?
回復 32# 隨感一亡魂

點止咁簡單呀
呢隻我得閒都拎來變下, 實在玩得好happy~
想買埋文哥, 但等有心水價先...
呢隻我得閒都拎來變下, 實在玩得好happy~
想買埋文哥, 但等有心水價先...
latu 發表於 18-10-2010 04:48 PM

依隻真是正~:52:
第一次真心鍾意玩個變形:52:
(仲搞到我心思思買支同造成N記玩具鎗來玩...但唔知買來射咩好...)

友好宣傳,PM左個價俾大大,個價我自己覺得算合理,不妨考慮考慮:77:
回復  隨感一亡魂

點止咁簡單呀
老文 發表於 18-10-2010 04:47 PM

PM黎傾傾好嗎:58::58:
我都想知咩價
Thx!
我都想知咩價
Thx!
fourson 發表於 18-10-2010 05:52 PM

已pm,原色來的:77:
I have the US version and the Japan version.
Japan version: Mint in Sealed box
US for play. (I dislike finger paints on chrome.)
依隻真是正~
第一次真心鍾意玩個變形
(仲搞到我心思思買支同造成N記玩具鎗來玩...但唔知買來 ...
隨感一亡魂 發表於 18-10-2010 04:54 PM

我都有上去睇過, 但個價都唔多啱...
我隻鎗麥都係買左它既一半價錢...雖然而家冇咩可能再搵到咁既價~
我都有上去睇過, 但個價都唔多啱...
我隻鎗麥都係買左它既一半價錢...雖然而家冇咩可能再搵到咁 ...
latu 發表於 18-10-2010 08:21 PM

一旦過了頭兩水,就只會愈來愈貴...
一旦過了頭兩水,就只會愈來愈貴...
隨感一亡魂 發表於 18-10-2010 08:45 PM

個陣剛剛開始玩TF, 早知就買埋文哥啦...
家陣得閒上拍賣睇下有冇d價ok既~
個陣剛剛開始玩TF, 早知就買埋文哥啦...
家陣得閒上拍賣睇下有冇d價ok既~
latu 發表於 18-10-2010 09:55 PM

難!!難!!
以我得閒就上阿虎的觀察所得的結論,
因為有多土炮附加配件(暫時四組),加上大眾好評...
個價自然久高不下...
依期唔知做乜中黃蜂毒,買完CLASSIC大黃蜂,都未開盒,
又見到信九有一組G1回力車小隊...
反正遲早買大力士(未開五魚有交易太抵玩了!!)
心思思又想買一盒...
唔知果隻係咪金甲蜂呢?

送幾張靚靚的黃蜂圖俾大家先~

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs136.snc4/37123_10150102924829606_672809605_7408367_3665820_n.jpg[/img
]
圖片出處:
http://www.tktf.net/tag/Bumblebee/

仲有幾張超靚的鏡像世界,偉大的麥sir(此稱號鏡像限定)幾型~!!

依期唔知做乜中黃蜂毒,買完CLASSIC大黃蜂,都未開盒,
又見到信九有一組G1回力車小隊...
反正遲早買大力士( ...
隨感一亡魂 發表於 18-10-2010 11:09 PM

白色格威隆?
左上角那位...不是銀河原力的星星叫嗎?:44: