Toysdaily 玩具日報

查看: 19332|回復: 27

[玩具報告] 唔聲唔聲, Play Arts 改 死神Bleach黑崎一護 (P.2 加露其亞同冬獅郎)

小弟係紐約漫畫節入左呢隻野.  係會場提早發售.
呢隻真係無乜聲氣, 唔通日本無貨?  逢親日本有咩新Play Arts公佈, Bleach 往往唔見影......

當個位Square Enix 阿姐囉盒野出黎, 估唔到甘大盒.  

有兩對手, 一把斬月, 同虛化面具頭

同以往一樣, 件抱係可動.

褲下面腳瓜構造

背面同則面圖

普通面

虛化

虛化面具close up, 可見底下對眼既顏色.

BODY可接愛, 但個樣唔太忠於原著, 個人好喜歡佢件卍解後死霸裝, 很想很想死神系列由FIGMA出. PLAYARTS 好似仲會出埋其他角色. THX FOR SHARING
BODY可接愛, 但個樣唔太忠於原著, 個人好喜歡佢件卍解後死霸裝, 很想很想死神系列由FIGMA出. PLAYARTS 好似 ...
ZIN 發表於 9-10-2010 12:17 AM

我未買日番谷冬獅郎同Rukia 姐.  我自己無興趣不過如果幫人入左會或者post 相既.
小弟係紐約漫畫節入左呢隻野.  係會場提早發售.
呢隻真係無乜聲氣, 唔通日本無貨?  逢親日本有咩新Play Ar ...
Duraxyll 發表於 9-10-2010 01:10 PM

Looks nice :shy: .. is it about 1:7 ?
And how's the articulation?  His pants look very bulky to me..
Looks nice  .. is it about 1:7 ?
And how's the articulation?  His pants look very bulky to ...
roundbun 發表於 9-10-2010 12:22 AM

同蛇叔差不多, 蛇叔高少少.

可動幾好, 係重左少少, 企得麻麻地穩.

同意個樣有少少出入, 卍解個陣頭髮應該長D.

反而有少少似第一期樣甘, 頭髮唔夠尖.
都算出得唔錯, 不過可動性就差d, play arts係咁上下.
如果唔太貴都會入黑崎 & 露其亞.
好想要:no:

如果有月牙天衝的特效配件就prefect啦:$
仲有白哉大人:help:
想玩下月牙天衝=口=
又冇件..
頭像被屏蔽
噗~~死神還有人氣的嗎,現在才來賣這個也太晚了吧~~
回復 10# 卑彌呼

有心唔怕遲...希望香港都有同埋唔好咁貴:78:
噗~~死神還有人氣的嗎,現在才來賣這個也太晚了吧~~
卑彌呼 發表於 9-10-2010 09:43 PM

X2...
當時屍魂界篇是高峰吧...
唉,玩具果然唔ok,都係睇番漫畫算
x3883x 發表於 9-10-2010 05:28 PM

可惜漫畫都好早已經唔 OK.....
可惜漫畫都好早已經唔 OK.....
movie_arms 發表於 9-10-2010 10:31 PM

無錯:36:
BODY可接愛, 但個樣唔太忠於原著, 個人好喜歡佢件卍解後死霸裝, 很想很想死神系列由FIGMA出. PLAYARTS 好似 ...
ZIN 發表於 9-10-2010 01:17 PM

我都好期待figma出bleach,不過唔知等到幾時~