Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~1 號的戰車~~~Cyclone

:43:堅正呀~~~=.=但係無附屬渣車手令我覺得shf系列出野多到唔細心, 只管啜錢而漸漸沒有用心去看待玩家.
唔知裝著坐上去又會變成點呢?...some大請試試...thx:77:
哩架車我等價位回落少少一定會買佢返屋企:36:
Some 大大 很快手呢~
Thanks for the nice pictures and detailed report~
fktuen 發表於 8-10-2010 10:55 AM
架車唔錯~~~你都好快手呀~~~:)
感謝大大先行報告~

個人覺得沒精美地台不打緊, 沒附屬握物拳頭才是問題所在...
手榴蛋包飯 發表於 8-10-2010 10:57 AM
係囉~~~笨大應該整多對手俾玩家嘛~~~唔係第日又唔知係邊度補充番~~~:oh:
楂車手可能出2號個架先有(希望)
msz006_ver.ka 發表於 8-10-2010 10:58 AM
有都好過無~~二號架車我都會買~~~:(
:71:
thx for sharing, great report & photo!
對小弟這些沒有錢買車車的人, 這確是一篇很好的望梅止渴( /  ...
roystoy 發表於 8-10-2010 11:43 AM
thx~~~有多餘錢都可以諗諗架~~~:)
正呀
rickylau1983 發表於 8-10-2010 12:14 PM
thx~~~:73:
哗。。真系好平wor.....
马来西亚不知道几时才那样平
reeve86 發表於 8-10-2010 12:25 PM
原來係大馬朋友~~~shf 區都有大馬朋友~~~得閒入去傾傾呀~~~:)
車車:63:
十卜some大,:71:
估唔到呢隻出得咁有水準!:43:唔知some大你又買左幾多隻呢?:58:
nice PIC X 100000
thx~~~有多餘錢都可以諗諗架~~~thx~~~原來係大馬朋友~~~shf 區都有大馬朋友~~~得閒入去傾傾呀~~~
Somebody_Ex 發表於 8-10-2010 01:31 PM

系啊系啊,可以给link来吗?
唔知大大買左幾錢呢??好心動呀><
系啊系啊,可以&#32473;link&#26469;&#21527;?
reeve86 發表於 8-10-2010 02:12 PM

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-107250-1-1.html

堅正呀~~~=.=但係無附屬渣車手令我覺得shf系列出野多到唔細心, 只管啜錢而漸漸沒有用心去看待玩家.
ZIN 發表於 8-10-2010 12:25 PM
有同感~~~:* 我覺得佢係特登唔畀
唔知裝著坐上去又會變成點呢?...some大請試試...thx
老文 發表於 8-10-2010 12:34 PM
咁我要摷番隻裝著出黎先~~~:shy:
Out already??  Good buy :77:

I'll have to fly to MK again tonight.. :68:
曝光多時~~~拖了一年有多才推出的這款 SHF EX Cyclone The First Version 終於見街了~~~今次來個小分享 ...
Somebody_Ex 發表於 8-10-2010 10:01 AM

Between, I thought the extra pair of hands (not dragon claw hands) of The First were designed for this Cyclone?  Placing the hands in between the throttle & brake?
死啦好毒呀... 想問問二號架 BIKE 公佈左未 ?