Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: heinting

[其他] 我的Photoshop相集 2009-2010 效果/合成 新增簡易發光眼教學 P.2

回復 30# heinting

THANK YOU你,有空我會試試的^^
教學有幾張圖死咗~可以修復嗎? 好想學呀~THANK YOU~~
教學有幾張圖死咗~可以修復嗎? 好想學呀~THANK YOU~~
lok12049 發表於 24/10/2010 12:26 PM

係Picasa有小小問題, 因為我仲睇到,  應該reflash就可以了:64:
剛剛看了大大的 alien post, 看到大大的攝影及PS技術也進步了很多呢!!
尤其在攝影的取位 & 構圖,很成熟呢!!!
:71:

我也要向大大多多學習~
樓主,可唔可以教下閃電效果點做???
樓主,可唔可以教下閃電效果點做???
ivanyu14 發表於 6/11/2010 12:21 PM

閃電我仲學緊...:80:

不過你可以試吓用哩個brush:78:
http://myphotoshopbrushes.com/brushes/id/184

遲咗咁耐先會, sorry...:64:
剛剛看了大大的 alien post, 看到大大的攝影及PS技術也進步了很多呢!!
尤其在攝影的取位 & 構圖,很成熟呢 ...
fktuen 發表於 30/10/2010 03:56 PM

謝了:35:

alien啲相有我爸爸在場監督, 所以影得比較好:shy:

謝了

alien啲相有我爸爸在場監督, 所以影得比較好
heinting 發表於 13-11-2010 01:56 AM

先前翻看過大大過往的 post, 發現大大最近四次的 post 一次比一次影得好,而且還是很明顯的躍進!! 短時間內有這般的進步速度,實在佩服~
:64:
先前翻看過大大過往的 post, 發現大大最近四次的 post 一次比一次影得好,而且還是很明顯的躍進!! 短 ...
fktuen 發表於 13/11/2010 03:16 AM

太過獎喇:35:

小的還有很多需要學習的地方呢~:shy: