Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 3.75” & 6" Marvel 玩具吹水站!

Come here~
玩具Kenny 發表於 14-1-2012 10:48 PM

個樣咁日向feel既:ice:
我講我d MU post 呀!
gumng 發表於 15-1-2012 11:10 AM

你啲post, 成8頁都話無人回??  我有時出得三個回復都無complain 過啦!

你對上MU topic 係12 月, 1月又無post...... 點回....?
我講我d MU post 呀!
gumng 發表於 15-1-2012 11:10 AM

咁即係唔係"小咗新朋友注意美玩"啦:ar:

而且我唔覺你有心分享同推廣美玩囉..... 少d人回覆你就話唔post過嚟....
重點係,d post你都已經寫晒係自己個blog度,只需要copy返過嚟就得
一句 "出新post都無咩人理,索性唔係樹出了",可見你對美玩嘅熱誠有幾多:42:
Megabox斗斗有一set thanos,有興趣就去睇下啦!
咁即係唔係"小咗新朋友注意美玩"啦

而且我唔覺你有心分享同推廣美玩囉..... 少d人回覆你 ...
Devil_Fudou 發表於 16-1-2012 11:02 AM

你覺得真係多咗新朋友關注嗎?可能大家覺!我就覺得以前比較多唔係玩開美玩的朋友回應,起碼唔洗特登入美玩區!
我blog新post 唔登係TD ,好多時都係因為太舊,好多朋友都登過,無謂重覆!有無心推廣美玩?噤偉大的工作,我真係唔敢認,只係將自己覺得好 or 唔好的玩具寫出來,推唔推講真係唔敢講!
你覺得真係多咗新朋友關注嗎?可能大家覺!我就覺得以前比較多唔係玩開美玩的朋友回應,起碼唔洗 ...
gumng 發表於 15-1-2012 11:31 PM

以前?郁d就俾人move post,就算冇move,一兩日就跌落第3頁
我就真係唔覺以前有幾好囉.....
Megabox斗斗有一set thanos,有興趣就去睇下啦!
benedict 發表於 16-1-2012 11:45 AM

星期六又一斗都有幾set!
哈哈!我都好耐無來了!
呢個post其實係一個意外,記得以前我成日係主版登MU post, 因為成日同有興趣玩 ...
gumng 發表於 15-1-2012 07:58 PM

E+都好少見你上尼LU:53:
回復 6112# gumng

想問下你BLOG用尼玩MU個STAGE係邊買????
回復  gumng

想問下你BLOG用尼玩MU個STAGE係邊買????
hang 發表於 16-1-2012 07:11 PM

買MG 悟空(模型送的,實際上係夾唔實隻mu!
E+都好少見你上尼LU
hang 發表於 16-1-2012 07:08 PM

無新野,呢兩wave MU 又出得hea, 咪小咗上來law!
星期六又一斗都有幾set!
gumng 發表於 16-1-2012 01:18 AM

今日都仲有,Sinister pack都有
今日都仲有,Sinister pack都有
Devil_Fudou 發表於 17-1-2012 01:00 AM

師傅你返咗HK?? 有無帶D ML 回港先??
師傅你返咗HK?? 有無帶D ML 回港先??
gumng 發表於 16-1-2012 12:12 PM

返咗幾個星期啦,過埋年就走lu
帶咩ML回港?:?
返咗幾個星期啦,過埋年就走lu
帶咩ML回港?
Devil_Fudou 發表於 17-1-2012 01:15 AM

過年only!
噤有無入新ml,拎返去先?