Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 3.75” & 6" Marvel 玩具吹水站!

回復  Devil_Fudou

我見有另一幅尼個event嘅圖都係狼人打cap㗎 不過話時話x men強好 ...
hang 發表於 8-12-2011 08:27 AM

有咩?以我所知呢個event係出咗一幅圖咋喎,定係你講係見到下面呢幅?好舊㗎喇喎呢幅

X-Men強好多?冇可能喎
論科技,X-Men果邊點都冇可能夠Stark勁,仲有超級電腦Vision
女角,Avengers果邊有Ms.Marvel,Ms.Marvel相信係Marvel入面最強既地球女英雄,仲有女神Valkyrie
Avengers仲有魔法之王Dr.Strange,仲有一句説話就差d令mutants絕種既Scarlet Witch喎
重量級既有Red Hulk, Thing同Luke Cage三個添
路過並祝400頁:)
回復 5986# Devil_Fudou

唔係尼幅丫 我係外國forum睇嘅 無記錯係早兩期仲畫緊avenger個畫家畫 d幅奇奇怪怪嗰個   但係secret,new avenger嗰班人會幫手打咩?
原來如此
真的就只有Thor系列便宜,看到其他marvel系列的都比較貴
Raiden87 發表於 8-12-2011 10:04 PM

Thor系列便宜係因為電影冇 IM 或 CA 般賣座,所以多死貨
其他marvel系列的都比較貴係因為官價根本接近 9魚 ( $80-100 基本上叫合理了 )
Thor系列便宜係因為電影冇 IM 或 CA 般賣座,所以多死貨
其他marvel系列的都比較貴係因為官價根本接 ...
人物 發表於 9-12-2011 01:28 AM

原來如此,受教了:64:
本身對marvel漫畫不熟的關係:50:
回復  Devil_Fudou

唔係尼幅丫 我係外國forum睇嘅 無記錯係早兩期仲畫緊avenger個畫家畫 d ...
hang 發表於 8-12-2011 10:25 AM

咁搵嚟睇吓啦~~:blame:

點會唔幫手?Black Widow都唔係Avengers主team成員,都有佢份啦~
而且呢張圖上面,就算X-Men都唔齊人啦
話說好耐之前ge avenger燈座版 mu香港系咪唔賣?
定系 hk 出左我唔知lol
話說好耐之前ge avenger燈座版 mu香港系咪唔賣?
定系 hk 出左我唔知lol
kennyli1017 發表於 9-12-2011 09:34 AM

Ching 想入邊隻 ?
Ching 想入邊隻 ?
人物 發表於 9-12-2011 11:40 AM

其實最大原因系 d 可以長開ge 燈座
also i dont have hawkeye
http://www.youtube.com/watch?v=70hPKNwfm84
有無ching 入左DCD Batman : Arkham City Series 1
回復 5996# kennyli1017

有                        
:74:
回復  kennyli1017

Assassin 發表於 9-12-2011 01:26 PM

what do you feel about Robin?
btw series 2有無masked batman
回復 5998# kennyli1017

無開呀, 如果你玩過DCD都應該知d關節唔係好得, series 2未好似公報 :77:
回復 5986# Devil_Fudou

http://new.livestream.com/marveluniverse  
    終於搵到!!!段VIDEO有幾張圖