Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: xoxokin

[劇場創作] NEW 電王成功進佔..............

envy:63:
我見到隻karas , 樓主可pm 我入手地方嗎?
我見到隻karas , 樓主可pm 我入手地方嗎?
reita 發表於 21-11-2010 03:01 AM

我上年入的兩隻加埋24條魚,我諗c兄都無咩可能價買到了,限定在x童買,販通在日本買的,!!

回復 18# xoxokin

大大我都知24魚都買不到一隻 :31:
題外話你圖入面d shocker 係12寸來的嗎?
回復  xoxokin

大大我都知24魚都買不到一隻
題外話你圖入面d shocker 係12寸來的嗎?
reita 發表於 23-11-2010 01:00 AM

圗中SHOCKER?? 閣下是否說頭像的SHOCKER,是自己用MR改的

如果閣下有興趣以下有兩條LINK關於SHOCKER!!
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=62748&page=1

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=62078&highlight
回復 20# xoxokin

大大真係好鬼勁,玩埋自改,我開始以為你買夠半打,玩複製人危機!
都唔知THE NEXT 之後,幾時先有新個集睇呀:67: