Toysdaily 玩具日報

查看: 2027|回復: 12

[分享討論] 阿Mag條路真係…

最近人氣爆燈,非阿Mag莫屬,小弟都認為此妮子他日成績無可限量,有人都會關注佢嘅去向(包括小弟)。但今日睇見有雜誌報導,阿Mag竟然賣比動物羊,千揀萬揀,唉~始終羊生財雄勢大,雖然羊生係動物,但佢攪歌星真係有一手,有啲仲大紅大紫,但係經常都有報導佢真係會攪歌星,希望阿Mag可以逃出呢隻羊爪啦…:no:
:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
邊有免費午餐
邊有免費午餐
superterry 發表於 28-9-2010 10:22 PM

total agree! 成功需苦幹....:42:
其他唱片公司都同無線反曬面,除左羊生仲去得邊 :45:
又係羊獸性...............:38:
最近人氣爆燈,非阿Mag莫屬,小弟都認為此妮子他日成績無可限量,有人都會關注佢嘅去向(包括小弟)。但 ...
七國咁亂 發表於 28-9-2010 05:57 PM

大大你都識講啦「佢攪歌星真係有一手」:DD
其他唱片公司都同無線反曬面,除左羊生仲去得邊
kaijinx1 發表於 28-9-2010 23:51

:sad:無記為錢無人性
真係慘~~~~~~唔通佢又係單親家庭?羊生轉揀呢d背景少女!例如joey、亞sa、亞矯.........:42:

唔知係咪方便搞埋人地伯母?:50:
真係慘~~~~~~唔通佢又係單親家庭?羊生轉揀呢d背景少女!例如joey、亞sa、亞矯.........

唔知係咪方 ...
常威 發表於 28-9-2010 11:55 PM

佢話係風水野, 最好個名同水有關添, 例如有三點水
佢話係風水野, 最好個名同水有關添, 例如有三點水
Devil_Fudou 發表於 29-9-2010 14:28

但係阿Mag妹個名同水無關喎~~:53::blame:
但係阿Mag妹個名同水無關喎~~
七國咁亂 發表於 29-9-2010 02:59 AM

咁好多英皇旗下歌手都無, 不過我都要:angry::blame::*
我又要:53::76::angry::74::*:blame::53::76::angry::74::*:blame::53::76::angry::74::*:blame: