Toysdaily 玩具日報

查看: 6952|回復: 17

[個人收藏] 冷門一入 – 狼人前傳Movie Deadpool Minimates

Deadpool都冷門? 冇錯, Movie Deadpool. 而且是跳樓價入.

配件, 劍仔兩把.

人仔細細, 可動唔差! 手臂同股關節是Ball Joint!

細路, 泥呢個球場玩?!

講番轉頭, 狼人前傳是白白浪費了DP. 而且個演員Ryan Reynolds幾型, 造型也不錯-很有傭兵Feel. (有冇留意佢係Scarlet Johannson個老公?)

如果真係傳言甘話, 同佢開自己一套戲就正啦!

http://www.imdb.com/title/tt1431045/

我覺得個男演員好型:D
不過照前傳的劇情佢應該演唔返真正的DP吧...
回復 3# 隨感一亡魂

Dp角色太豐富,戲中只表現佢多口
套戲是狼人為主,都預左咁,希望真係開戲啦!
其實Ryan Reynolds 多次誠認自己係Deadpool fan.  Deadpool 漫畫中更形容自己係沙皮狗+ Ryan Reynolds 既混合體.

係非常短暫既出鏡場面, Ryan Reynolds 都盡所能演好Deadpool 一角.

其實我個人唔係好認識Maverick (Agent Zero), 但茂茂言改到講係個單細胞既殺人狂, 好似比Deadpool 更家失去原作既味道.
並唔係傳言, Ryan Reynolds本身都係Deadpool fan, 佢話會盡力將Deadpool電影角色盡量跟返漫畫原作
其實Ryan Reynolds 多次誠認自己係Deadpool fan.  Deadpool 漫畫中更形容自己係沙皮狗+ Ryan Reynolds 既混 ...
Duraxyll 發表於 27-9-2010 08:56 PM

dp自己咁講又真係幾搞笑!:66:
太多人物,加個影帝入去都冇用,冇得比佢發揮
回復 6# Devil_Fudou

yay!:52:
唔買漫畫版?正好多, 有兩個 mask + full weapon
偷相黎貼

漫畫版我買左兩套, 一套拆左出黎玩, 但玩到唔見左一把刀 OTL
回復 9# ckwan

終於有玩minimate人覆!我有買系x fo r ce 4pack連cable果套!你果套係?
連 Wolverine 既孖裝
唔記得 25 定 26
回復 11# ckwan

正,有機會補番先!
大大你仲有邊set?aoa新一套有冇訂?
回復 11# ckwan

wave 28....should be..i missed again!
其實deadpool有條唔知係唔係堅的trailer
回復 14# HORSEORPHNOCH

show lai look look ar dai lo....
回復  ckwan

正,有機會補番先!
大大你仲有邊set?aoa新一套有冇訂?
Grimlock 發表於 28-9-2010 09:42 AM

minimates 我早係 wave 1 spider-man 時代已經有入
當初仲要係日本度買, 好似係 05 年左右, 之後係香港唔多見有得賣
唯有上網訂, 買下買下越黎越覺得唔對路, 一個角色出十九幾隻, box set 不斷重複角色
買下買下都停左, 係最近見出左 deadpool 先買返果 wave 黎玩
我自己印像係買到有一期出左兩 set zombie 版就冇買

我果堆收藏放左係一個大鐵罐入面, 但而家好似唔知放左係邊