Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 我的自改新電王 (P.3 另一個簡單到你唔信的改造-覆眼)

真係好正....我都諗過 taf + 新電膠...但..taf 個 body 真係太差了, 毫無線條可言

覆眼真係想請教大大點整.
你好同我快d出下篇啦下~:53:
唔好"口巾"我癮:DD
好勁丫:handshake:自製Teddy 刀
身高比例:比例上高過SHF好多。但皮衣影響,活動能力就差d,但比較接近電影入面的做型。
加相
全相

正面

側面

背面

勁! 似迷你12"
好正喎:D
其實真係素體問題,其他都好好
:71:勁
勁~
改得好正:71:
唔知個頭係點整既呢?:D
覆眼亮晶晶的....:shiny:

我都打算整一隻, 請問大大覆眼有咩心得呀?
勁呀~:71:
ok 喎! :shiny:
good!:71::71:
Yo! 以本傷人計畫大成功!:34: 等你毒得我咁過癮?:36:

老實講! 第一眼見到實物, 至真正體會到咩叫晝龍點睛! 改咗對復眼, 當場成隻醒晒!:handshake:
New 電王成品之中, 呢對復眼係最閃嘅(唔計加燈果啲!):shiny:

聽你講埋復眼秘方......完全O咀, "咁都得, 真係五體投地!":50:
整體比例, 比SHF 嘅New 電王仲好! 都係多得隻鐵線Sword Form (TAF)身形比例正, 仲要撞棍好價執到最後一隻配埋隻搪膠New 電至咁Yeah...:74:
件皮部份自制(唔係搵In's Point亞姐車!!), 做到咁仲想點?
最重要, 總成本只係Project BM 12吋New 電王嘅十分一!:p

好在你趕得切在"SIC New 電王" 浦頭之前搞掂! 又飲咗佢頭啖湯.....