Toysdaily 玩具日報

查看: 17020|回復: 34

[玩具報告] 超時空要塞 VB-6 Konig Monster 開盒 (P.2 加size比較圖)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

中秋放血一入 :70:
SP版個女女logo我唔太喜  入普通版算 :51:

開盒 Fighter Mode :73:

變Gerwalk Mode有D問題  下趴支炮囉唔到出黎 :68:

好實....

玩下玩下覺得半Gerwalk Mode個樣幾得 :)

真係好大隻  後面係1/18狗

Battroid Mode太醜樣  唔變 :67:
仲心大心細緊入唔入…

如果入的話普通版同sp版有乜分別…(除左上色價錢同外盒之外)
Support ! :71:
:71:
我只想知道,sp和普通版,塑料的成形色是否都一样
仲心大心細緊入唔入…

如果入的話普通版同sp版有乜分別…(除左上色價錢同外盒之外)
地獄滾球 發表於 22-9-2010 11:22 PM

SP version is called a First Issue special (and comes with the following "gifts")
- comes with Sheryl Nose Art applied
- "Island 1" canopy style display base (seems like the Monster landed and fired a shot on the canopy of Island 1 in the movie... )
- Sheryl images (decals?) for decoration
- special goods set "Mission Code: Galaxy Fairy", movie version... Sheryl's Black Credit Card (with Serial Numbering) and SMS Operations Instruction manual
- Sheryl image packaging with clear sleeves... :S
我只想知道,sp和普通版,塑料的成形色是否都一样
∼楠∼ 發表於 22-9-2010 11:57 PM

一樣的 :64:
好!我明天至開盒玩• welldone!done!
極品~:71:
回復 7# BlackAce

谢BA兄回复,坚定我买普通版信心
小弟都入左sp ver未開, 不過就咁睇已經比yamato果隻detail好多, 有時間要拎返出來做對比:58:

隻野大大隻~正!!~~

ps. 對手變錯左 Gerwalk Mode應該反返轉, 炮對出
小弟都入左sp ver未開, 不過就咁睇已經比yamato果隻detail好多, 有時間要拎返出來做對比

隻野大大隻 ...
mankind 發表於 23-9-2010 00:46

等sp開盒相:handshake:
考慮緊入唔入好
normal or sp:67:
大大 我冇1/18狗  可唔可以搵第二d野(簡單D的野) 拼下個比例  我想知隻野有幾大 先考慮 QQ
very nice!