Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: siuyu

[詢問] 尋黑執事PULLIP娃

回復  Lucifer

O~my god~!
真的MA?
唔好呃我~!!!
太恐怖了~!!!
siuyu 發表於 15-8-2011 12:48 PM

除左吐血...跟心中有一個不能出街的單字外...
所有也是真的...因不止電擊影了出來...其餘website 也有...eg Amiami ...
sebastian 變了邪神... :31: 身型 ... :Q
慶幸本人另一 等待的紅魔沒大礙 ...

還有Azone 跟其他展品 ...
http://www.blog.amiami.com/amiblo/2011/07/20114-1.html
遲緩的我,最近才開始睇此動畫...睇了兩集...幾好笑...正努力睇下去:73:
回復 16# Lucifer

小妹等左一年, 估唔到仲驚嚇過小妹既畫功!!

由於上年等唔切, 所以自畫隃一個sebastian, 初次試畫, 只屬素人畫功, 唔好見笑~~

回復  Lucifer

小妹等左一年, 估唔到仲驚嚇過小妹既畫功!!

由於上年等唔切, 所以自畫隃一個sebast ...
siuyu 發表於 16-8-2011 12:16 AM

閣下的作品已比azone 的好了吶 ~~~ :71:
sign ... Azone 這次在做什麼 ...
也不知是好是壞 ... 好的是azone又幫本人慳了一次錢 ... :26: