Toysdaily 玩具日報

查看: 29768|回復: 25

[玩具報告] 久別重逢的SHF熱情[平成RIDER至愛的FAIZ]

很久沒影SHF RIDER, 能喚起這份熱情, 就係佢~~FAIZ 555, 平成之中比較喜歡既主角就係乾巧, 到戲中後期才透露巧唔係人頖, 就算佢現真身都仍然有型, 係一隻怕食熱野喵喵, 還有佢有個人既動靜, 如孌身成555後FING手既動作都一一令我E個觀眾難忘, 今次SHF出得唔錯, 但下體三角褲位仍然不太好, 就像SHF超西悟空一樣, 好易令到底部關節形成尖啄, 小弟果隻既股體關節亦鬆鬆地, 每次見廠方用E種下半身設計都預左會有咁情況, 就如紅黑眼終極古一樣, 最敗筆算係手指頭既銀色廠方竟然唔上, =____=要由小弟自行上色, 整體上小弟因對佢有愛而接受. 好去相:43:
先來個主體+配件

淨配件(未入手者唔好以為手指頭有銀色, 指頭銀色係小弟自行上)

彭彭聲放指定動作同自行構思相
先來FING下手仔做熱身

玩下孌身同出招既電話

招牌起跑無影櫈動作

忍唔住要SKIP, 直接出一記CRIMSON SMASH [深紅電轉]

COMPLETE~~

出下普通拳先

出埋另一個用拳出既絕

馬場勇治突入....

原本係會影埋用槍同劍既相....但相雞已矛電, 連小弟都矛乜電, 唯有擇日再影, 多謝觀看:64:
這隻SHF FAIZ好唔好, 其實看完咁多位有出POST既大大同小弟既相, 大家都心中有數, 有人話佢肥左小小, 但我最唔LIKE就係SHF BLACK同RX好似矛飯食咁......SHF仍然有進步空間, 希望555既車車會出得好好地.

回預告-極魂BLADE KING FORM
俺看不到图
:34:ooo矛電
Load 相好慢呀啲相~~~:(
不過 ZIN 兄畀心機再出好帖~~~:)
雖然好似好耐無出貼,ZIN兄D相都仲係咁令呢:71:
下次我都試下來個下回預告先:66:
:71: nice shots!

This one looks superb!!!! :$ :71:
faiz出得好正!!!:71:
:71:
好有動感的相片, nice shot!
唔知點解我睇唔到圖呀ZIN兄~:unhappy:
support:)
又一篇精華:71:
btw,fing手動作堅係型:43:
油左手指色@@點解唔順手油埋腳版底??
但係都好正!!!!
唔知點解我睇唔到圖呀ZIN兄~
一舊仔 發表於 20-9-2010 05:07 PM

:63:點解一舊兄會睇唔到架...我好比心機影個喎.
Support zin

Good photos^^