Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我也是MARVEL的FANS!!!

真係好多﹐好多我都唔係好識﹐真係要托各位多多介紹先得
devil 兄, 又出毒相, 出左幾年, 年年都中 :70:
係唔係咁樣分開幾個櫃??
Devil_Fudou 發表於 19-9-2010 03:52 AM

嘩!!devil兄咁多玩具!!真係富家子弟!!
我上年年頭先 ”界” 甩咗合金魂毒, 而家又登出來, 仲要加埋 6” 同 3.75”,又日又美嘅玩具,我想好番都幾難!:70:   
嘩!!devil兄咁多玩具!!真係富家子弟!!
我上年年頭先 ”界” 甩咗合金魂毒, 而家 ...
gumng 發表於 20-9-2010 02:19 AM

當然唔係富家子弟啦.. 我都想...
d玩具全部都係用我晒成份人工, 同埋問人借錢得返黎架, 哈哈哈哈哈
d債還左幾年都仲未還得晒, 而家仲一路還緊債架
devil 兄, 又出毒相, 出左幾年, 年年都中
chubbyman 發表於 20-9-2010 12:10 AM

呢d都係舊相o者~~ 唔毒既~~:43:
係唔係咁樣分開幾個櫃??
Devil_Fudou 發表於 19-9-2010 03:52 AM

簡真係令人髮指!!!!:blame:

好羨慕.......:no:
回復 29# Devil_Fudou
静候佳相~
回復 34# Devil_Fudou

太客氣了!! 你放玩具的房間已經大過我間屋!!
好羨慕.......:63:
回復  Devil_Fudou

太客氣了!! 你放玩具的房間已經大過我間屋!!
好羨慕.......
gumng 發表於 20-9-2010 09:13 PM

係我屋企basement黎架, 外國d屋間間都咁大架, 我屋企算細間添喇
回復 39# Devil_Fudou

唉......生活在hk 真係可憐, 間屋夜多幾隻大小小嘅玩具都無位, 搞到我要玩3.75"!!

唉......生活在hk 真係可憐, 間屋夜多幾隻大小小嘅玩具都無位, 搞到我要玩3.7 ...
gumng 發表於 21-9-2010 02:50 AM

我遲d要回流返HK果陣都唔知點算....
回復 41# Devil_Fudou

SAME problem here~~~
回復 41# Devil_Fudou

點算....                            ??? would be this 難民......hahaha....

點算....                            ??? would be this 難民......hahaha....

...
mkyfk 發表於 21-9-2010 03:28 AM

:63:
回復 43# mkyfk

請問你老婆幾多號電話呢??