Toysdaily 玩具日報

查看: 7883|回復: 62

[個人收藏] 感動........老模.........

:78:

指定動作港元廿X/份

其實我唔太肯定佢係以前"口巾"起泥買個d老模...但個包裝又好鬼似.....畢竟成卅年....記錯都可原諒........

記得小時侯買玩具好心刻...始終機會唔多........(.以前邊有玩具鋪啫....趺打館就大把 ):DD

買玩具可能樓梯低....街邊咁.....有張櫈仔...一個橙箱....一條繩就開檔......櫈仔上通常係阿婆.....橙箱入面通常係"啪啪"左輪...手扣...或者 fingfing小露寶.......至於條繩.....利害啦.........."口巾"滿男兒欲望 :

有.....阿波羅

又有.....雷登啦

不過唔砌得住........阿媽話要考完試先可以砌.................:help:

另外...三一係舊年懷股買.......

癲完...........謝:43:
:DD :p :he:
霸番個頭位先
死老鬼野:@
死老鬼野
滴滴仔 發表於 18-9-2010 10:55 AM

你幾隻嘢,已前玩過啦,睇怕現在已經做咗化石啦:DD
我提議界開哂佢,啪套群雄骨架入去,咁就爽死啦!:71:
死老鬼野
滴滴仔 發表於 18-9-2010 10:55 AM

:78:.....我尋日先買.....新玩具泥架.....
.....我尋日先買.....新玩具泥架.....
Warmblood 發表於 18-9-2010 11:01 AM

唔係化....我掉咗千世紀啦:@
你幾隻嘢,已前玩過啦,睇怕現在已經做咗化石啦
ekim11 發表於 18-9-2010 10:56 AM

:78:應認仲有寶具小金剛...萬能俠
我提議界開哂佢,啪套群雄骨架入去,咁就爽死啦!
常威 發表於 18-9-2010 10:57 AM

:?咁咪變唔到型law
你幾隻嘢,已前玩過啦,睇怕現在已經做咗化石啦
ekim11 發表於 18-9-2010 10:56 AM

Pk ...you no need work today ?
我提議界開哂佢,啪套群雄骨架入去,咁就爽死啦!
常威 發表於 18-9-2010 10:57 AM

:Q
咁咪變唔到型law
Warmblood 發表於 18-9-2010 11:04 AM

你仲要變形?變咩呀?散件呀?:@
.....我尋日先買.....新玩具泥架.....
Warmblood 發表於 18-9-2010 11:01 AM

But I like to illustration paper art :handshake:
應認仲有寶具小金剛...萬能俠
Warmblood 發表於 18-9-2010 11:03 AM

細個在文具店買很多,仲有港譯鐵金剛,百變龍等等:$
你仲要變形?變咩呀?散件呀?
常威 發表於 18-9-2010 11:06 AM

:*將波仔羅分番開3件得唔得吖~~~~~~~吼~~~~嘩~~~:*