Toysdaily 玩具日報

[其他] 日本嫩模佐籐清純可人 自爆男兒身粉絲大跌眼鏡

如果用以往既用開既結構比例去睇用係90後個班會困難左。
係前排聽收音機醫學節目講過,
原來呢家野都 ...
太歲 發表於 18-9-2010 07:03 PM

塑膠製品(eg.雙酚A、塑化劑)嘅影響都有分先天同後天,如果於胎兒時期已經受改變嘅人,身體出生時已經中性化咗,先天咁唔正常嘅話,可能連我哩個方法都會影響準確性。

睇咗 佐藤佳代 幾百幅相,佢隱藏得好好,足以令大家「視而不見」,相信佢有我講嘅先天身體特徵,佢相中嘅動作導致難以比較,不過好接近。
我估
看肌肉分辨?看二頭三頭肌?

另外正常女性膊闊比盤骨窄好多  男性就不會
joveinhk 發表於 18-9-2010 09:42 PM

睇正常人就啱﹔
睇 佐藤かよ 嘅二頭/三頭肌/膊闊/盤骨 都呃咗全世界咁耐,就知用唔著喺d咁骨格精奇天生異禀嘅奇人身上咯........。
睇正常人就啱﹔
睇 佐藤かよ 嘅二頭/三頭肌/膊闊/盤骨 都呃咗全世界咁耐 ...
Tasuku 發表於 19-9-2010 05:36 AM

好想知佐藤填寫"入職願"點可以隱瞞自己性別亦瞞過身份核實..難道日本招募模特兒手續同核實"戶籍"一樣"兒戲"
.....:58:
可能佢基因是XXY(正常男人係XY,女人係XX)
同時有男同女基因特徵,所以似女人。。。
好想知佐藤填寫"入職願"點可以隱瞞自己性別亦瞞過身份核實..難道日本招募模特兒手續同核實"戶籍"一樣"兒 ...
hehemimi 發表於 19-9-2010 08:04 AM

算吧啦,日本企業做事好認真,不過政府都係一樣好貪污無能
有成幾十萬人呃養老金都無人查戶藉,更何況查姓別...
最慘佢把聲似女仔果下先..........:80:
...........:44:
最慘佢把聲似女仔果下先..........
yugi 發表於 19-9-2010 01:22 PM

喉核越細既男人都好易發女人聲,只係大多數人都唔會咁做~
其實幾想知佢下面又會有幾大??
好靚呀~~~
喉核越細既男人都好易發女人聲,只係大多數人都唔會咁做~
K動戰士渣古 發表於 19-9-2010 01:57 PM

難怪我扮唔到啦:80:
好...我都好有興趣知..就等待Tasuku兄開估..
註: 同意版主所講論點, 以前曾經看過一些報導指懷孕期 ...
hehemimi 發表於 18-9-2010 08:44 PM

開估....

係~ 無名指

致於點睇上網查到嘅 (正常人男女都有哩個分別,當然有少數嘅例外)
如果佢犯事坐監係咪會益左其他犯?:80:
開估....

係~ 無名指

致於點睇上網查到嘅 (正常人男女都有哩個分別,當然有少 ...
Tasuku 發表於 3-10-2010 04:27 PM

謝謝Tasuku兄...:64:
耶露??