Toysdaily 玩具日報

查看: 10471|回復: 8

[新品消息] 汪達與巨像出PS3高清版

汪達與巨像出PS3高清版

ps2

http://www.youtube.com/watch?v=WwYuuiuLAdU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TeSx_pMtRJA&feature=player_embedded

我PS2 玩過...真係好正:$

打巨像個陣....臨場感壓迫感好正...

有冇brother 玩過呢.....要非常用腦去了解巨像弱點:74:

相關帖子

d 隻 game 出果時, 我部 ps2 都好似已經唔多得 ... 所以一直都冇玩過 ...
ps3 出反係好既 ... 但幾時出到先係 問題 ... :sleep:
我冇ps3~~~:unhappy:
呢兩隻真係正,好有大自然+童話FEEL,但我ICO打咗一陣間已經唔知點過關....
呢隻真係冇玩過, 因之前淨睇圖介紹感覺唔太好玩 :67:

兩隻我都玩過. ICO爆左, 最後有d感動.

巨像差最後一隻最後果part爆唔到, 之後過左N年先至去youtube睇結局, 已經冇咩feel.

呢2隻真係唔係個個o岩玩, 尤其是巨像, 打之前要騎馬搵一大輪先搵到佢, 路上只有睇風景, 冇嘍囉, 成隻game的風格同節奏完全唔似美國同日本的主流game.  但如果o岩 feel, 兩隻都係值得玩的.
好game高清化:$想當年此game小弟重玩n次呢:(
正~~這隻game 係我近年唯一有心打爆機既一隻, 超期待!!!
頭像被屏蔽