Toysdaily 玩具日報

查看: 8586|回復: 23

[詢問] Robot 魂 驚爆危機系列一問~

請問仲有無大大知魂shop 驚爆危機049 050 邊度仲有得買??同幾多$$?(M9公路色)+兵器系列出左未?有無得訂?:help:
M9公路色?  Do u mean Pacific Team color or the ARX7 grey color vers.?
筲箕灣有049... 魚九 (詳見丫嗚必 "Robot魂49")

兵器系列即係咩?如果係講M9色ARX7連extra武器(flamethrower等),未出,應該係十月...  而家截左訂了

查實驚爆d魂shop野暫時都唔會點大炒...  暫時...
回復 2# Douglas.M.Saint
係ar大大~就係呢隻ar:35:
回復 3# 呂品器
唔該哂大大!~~因為049,050我之前無買...依家又買唔番...見到M9印度洋又買唔起:help:唉.....好彩依家FALKE雙位數先入左......

:75::57:

:75::75::75:
M9 arhoo仲bid到....反而savage就真係貴左一倍....
ARX-7 灰版加武器預計10月出....而家冇得訂啦......不過咁貴....預期現貨唔會多
真係估唔到香港都幾多FMP fans.
M9 Yahoo仲bid到....反而savage就真係貴左一倍....
ARX-7 灰版加武器預計10月出....而家 ...
panzer_jimmy 發表於 16-9-2010 07:16 PM

再次驚現印度洋五粉皮...
請受小的一拜.:64:
印度洋五粉皮...!!
Ching, so rich!!!
It is my dream with five 印度洋M9...!!
師兄實在係太有愛:$

5隻印度洋:)
冇計...小弟有量產癖好......
例如...
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-129581-1-1.html

而M9+沙漠色本身又係我杯茶......
說回來robot魂 FMP series真係幾好~~冇後悔:!
回復 7# panzer_jimmy
大大真係好有$$$ar.....:70:呢度已經係我幾個用糧......好葡萄....
這些實在談不上有錢吧....
成堆都不及人家一個"名牌"手袋.....
抽吓水先:DD
隻黑M9菇仔賣緊((蚊咋!:unhappy: