Toysdaily 玩具日報

查看: 3728|回復: 11

[詢問] 旺角警察故事

前日晚上行經笑慢HT,驚見有兩位警察哥哥於店內,女店主同另一名疑似顧客嘅男子同兩位阿sir講野,兩位阿sir一路mark低佢哋講乜野,請問有無brother知發生乜野事?
可能相方報了警,警方作口頭備案...
個樣吾對版?.......出油?.........hahaha:73:

以為夠8隻, 但買左兩隻同一樣HT figure, 最後爭1隻做晤到VIP;
其中1個ah sir mark 緊佢買左邊8隻, 另1個ah sir mark 緊VIP準則....:p
駛唔駛呀!做唔到 VIP 都要報警。。。。:?
以為夠8隻, 但買左兩隻同一樣HT figure, 最後爭1隻做晤到VIP;
其中1個ah sir mark 緊佢買左邊8隻, 另1個ah ...
roystoy 發表於 15-9-2010 01:29 PM

這個不是去消費者委員會度告的嗎:44:
回復 5# magiam

小弟吹水講笑咋, 晤係事實, sorry....:(
回復 6# yugi

小弟吹水講笑咋, 晤係事實, sorry....:(
回復 8# roystoy
是否brother曾經試過因為咁而唔比VIP你?
回復 9# 七國咁亂

其實小弟亂咁估; 小弟連訂左+擁有, 只係得4隻HT figure, 1年買得1, 2隻, 邊有資格做VIP....:(
希望各大大原諒小弟亂估所做成的疑慮.....:64:
回復 10# roystoy
唔駛講sorry嘅,你做得啱架,唔好為咗做D乜鬼VIP,夾硬去買,又唔係隻隻都靚,做咗VIP又唔見得著數咗,只係用少少parts就氹咗你落搭,咪傻啦…
頭像被屏蔽